Uutiset ja uutiskirjeet 2019

Osa aluehallintovirastoista (AVI) julkaisee uutisia ja uutiskirjeitä. Tälle sivulle on koottu vuoden 2019 AVIen uutiset ja uutiskirjeet. Alueelliset uutiset ja uutiskirjeet löydät valitsemalla ylhäältä oikealta Valitse alue -kartasta haluamasi alueen.

Pohjois-Suomen Aluehallintoviraston uutiskirje 4/2019:
Ylijohtaja Terttu Savolainen haluaa rakentaa hyvää yhteistyötä

Pohjois-Suomen Aluehallintoviraston ylijohtaja Terttu Savolainen toteaa, että kulunut vuosi 2019 on ollut työntäyteinen ja osin yllätyksellinen.
"Luovan kaaduttua kokosimme voimat ja nyt suuntaamme tulevaisuuteen Avien ja Elyjen yhteisellä uudella strategialla. Hoivakriisi, Pohjois-Suomen suurten teollisten hakkeiden luvitus ja normityö vastuualueillamme ovat pitäneet meidät kiireisenä. Hienosti on selvitty. Olemme pystyneet palvelemaan asiakkaitamme ja sidosryhmiämme hyvin. Jatkossakin haluamme kehittää toimintaa yhdessä yhteistyökumppaneiden, sidosryhmien ja asiakkaiden kanssa, hän toteaa 12.12.2019 julkaistussa uutiskirjeessä".

Lue uutiskirje, jonka liitteenä on laaja yhteenveto Pohjois-Suomen Aluehallintoviraston yhteistyöstä Saksan Baden-Württembergin kanssa. Pääministeri Winfried Kretschmann vieraili Oulussa 68-hengen delegaatiolla syyskuussa.

Lue uutiskirje

https://bit.ly/35i9q08


Päivitetty