Uutiset ja uutiskirjeet 2019

Osa aluehallintovirastoista (AVI) julkaisee uutisia ja uutiskirjeitä. Tälle sivulle on koottu vuoden 2019 AVIen uutiset ja uutiskirjeet. Alueelliset uutiset ja uutiskirjeet löydät valitsemalla ylhäältä oikealta Valitse alue -kartasta haluamasi alueen.

 

Pohjois-Suomen Aluehallintoviraston uutiskirje 2/2019: Ylijohtaja Terttu Savolainen kannustaa tiivistämään yhteistyötä (Pohjois-Suomi)

Uuden hallitusohjelman julkaisun ja lupa- ja valvontavirasto Luova-hankkeen päättymisen jälkeen tehdään Avien toiminnan suuntaviivoja tulevaisuuteen.
Yljohtaja Terttu Savolaisen mukaan Luova-hankkeen hyvä valmistelutyö ja kokonaisarkkitehtuuri hyödynnetään parhaalla mahdollisella tavalla ja esimerkiksi digitiekartta-projekti jatkuu. Nyt Avit jatkavat hyvää ja tiivistä yhteistyötä kehittäen muun muassa yhtenäisiä toimintamalleja ja digitalisuutta, eivät niinkään rakenteita. Näin taataan yhtenäiset ja laadukkaat palvelut kaikille asiakkaille.  Luovan valmistelun yhteydessä myös Avien, Valviran ja Elyjen välinen yhteistyö tiivistyi ja tätä yhteistyötä jatketaan.
"On tärkeää, että tunnemme toimintaympäristömme. Poikkihallinnollisen yhteistyön ja alueellisen asiantuntemuksen merkitys korostuu yhteiskunnan ja toimintaympäristön muutoksessa. Toivottavasti mahdollisissa uusissa rakenteissa valtion aluehallintoa kehitetään monialaisena ja aitoa läsnäoloa turvaavasti. Näin me pystymme palvelemaan parhaiten asiakkaitamme ja sidosryhmiämme, ja pystymme tukemaan kansalaisten hyvinvointia ja alueen elinvoimaa, Savolainen linjaa.

Uutiskirjeessä lisäksi laaja kattaus Kajaanissa 11.6.2019 järjestetystä Pohjois-Suomen Aluehallintoviraston Kainuun sidosryhmätilaisuudesta.

Linkki uutiskirjeeseen

https://bit.ly/2F7RlXP

 


Päivitetty