Uutiset ja uutiskirjeet 2019

Osa aluehallintovirastoista (AVI) julkaisee uutisia ja uutiskirjeitä. Tälle sivulle on koottu vuoden 2019 AVIen uutiset ja uutiskirjeet. Alueelliset uutiset ja uutiskirjeet löydät valitsemalla ylhäältä oikealta Valitse alue -kartasta haluamasi alueen.

Asiakaskysely valvonta-, tarkastus- ja ohjauskäynnin asiakkaille 15.10-31.12.2019

Aluehallintovirastojen asiakaslähtöistä toimintaa kehitetään vuoden loppuun kestävällä valvonta-, tarkastus- ja ohjauskäynnin asiakaskyselyllä. Kysely toteutetaan 15.10.2019–31.12.2019 välisenä aikana kaikissa aluehallintovirastoissa.

Aluehallintovirastot haluavat kuulla asiakkaidensa näkemyksiä valvonta-, tarkastus- ja ohjauskäynneistä. AVI käyttää kyselyn tuloksia valvonta-, tarkastus- ja ohjauskäyntien asiakaslähtöiseen kehittämiseen. Kyselyllä kerätään tietoa alkoholihallinnon, elinkeinovalvonnan, sosiaalihuollon, terveydenhuollon ja ympäristöterveydenhuollon valvonta-, tarkastus- ja ohjauskäynneistä.

"Toivomme, että asiakkaat ehtisivät vastat lyhyeen kyselyyn. Haluamme aidosti parantaa tarkastus- ja ohjauskäyntien laatua", ylitarkastaja Jarkko Yliruka sanoo.

Valvonnan, tarkastuksen tai ohjauskäynnin jälkeen asiakas saa sähköpostiinsa kyselyn, johon voi vastata anonyymisti. Asiakaskyselyssä kysytään muun muassa sitä, miten aluehallintoviraston käynnillä jäi aikaa keskusteluun ja tarjosiko käynti tietoa toiminnan kehittämiseen.

Lisätietoja: Ylitarkastaja Jarkko Yliruka, p. 0295 016 219, Etelä-Suomen aluehallintovirasto, etunimi.sukunimi@avi.fi


Päivitetty