Uutiset ja uutiskirjeet 2014

Osa aluehallintovirastoista (AVI) julkaisee uutisia ja uutiskirjeitä. Tälle sivulle on koottu vuoden 2014 AVIen uutiset ja uutiskirjeet. Alueelliset uutiset ja uutiskirjeet löydät valitsemalla ylhäältä oikealta Valitse alue -kartasta haluamasi alueen.

Uutiset ja uutiskirjeet 2014

Terveydenhuollon palvelujen tuottajat ja itsenäiset ammatinharjoittajat liitetään Kanta-palveluihin 

Terveydenhuollon palvelujen tuottajat ja itsenäiset ammatinharjoittajat liitetään Kanta-palveluihin THL:n ylläpitämän koodistopalvelun rekisteritietojen avulla.

Liittymisen edellyttämät tiedot siirretään THL:n koodistopalveluun Valviran ja aluehallintovirastojen ylläpitämästä Valveri-rekisteristä.

Valveri-rekisteriin rekisteröitävien palvelujen tietojen muutokset ja korjaukset tulee tehdä Valveri-rekisteriin alla olevien yhteystietojen mukaisille lupa- ja rekisteriviranomaisille.

Itsenäisten ammatinharjoittajien tietojen siirtäminen koodistopalvelun IAH-rekisteriin

Valveri-rekisterissä olevien itsenäisten ammatinharjoittajien tietoja siirretään THL:n ylläpitämään koodistopalvelun IAH-rekisteriin, mikä osaltaan mahdollistaa liittymisen Kanta-palveluihin ja siten sähköisen reseptin ja potilastiedon arkiston käyttöönoton. Tällä hetkellä tiedot siirretään Valveri-rekisteristä IAH-rekisteriin kerran viikossa. Vuoden 2015 alusta alkaen tiedot siirretään automaattisesti kerran vuorokaudessa.

Lisää tietoa Kanta-palveluista.

Rekisterin tiedot voi tarkistaa täältä.

IAH rekisteriin siirretään vain sellaiset terveydenhuollon itsenäiset ammatinharjoittajat, joilla on y-tunnus ilmoitettu ja merkitty Valveri-rekisteriin!

Mikäli IAH-koodistossa olevissa tiedoissa on virheitä tai tiedot puuttuvat, ota yhteys sähköpostitse omaan lupaviranomaiseen (aluehallintovirasto) tietojen päivittämiseksi Valveri-rekisteriin.

Yksityisten terveydenhuollon palvelujen tuottajien organisaatiotietojen siirtäminen koodistopalvelun SOTE-organisaatiorekisteriin

Valveri-rekisterissä olevien yksityisten terveydenhuollon palvelujen tuottajien tietoja siirretään THL:n ylläpitämään koodistopalvelun SOTE-organisaatiorekisteriin, mikä osaltaan mahdollistaa liittymisen Kanta-palveluihin ja siten sähköisen reseptin ja Potilastiedon arkiston käyttöönoton. Valveri-rekisterin tiedot siirretään SOTE-organisaatiorekisteriin automaattisesti joka yö.

Lisää tietoa Kanta-palveluista.

Rekisterin tiedot voi tarkistaa täältä.

Mikäli SOTE-organisaatiorekisterissä olevissa tiedoissa on virheitä tai tiedot puuttuvat, ota yhteys sähköpostitse omaan lupaviranomaiseen (aluehallintovirasto / valtakunnallisten lupien osalta Valvira) tietojen päivittämiseksi Valveri-rekisteriin.


Lisätietoja:

Yhteystiedot lupa- ja rekisteriviranomaisille muutoksia ja korjauksia varten

Yksityisten terveyspalvelujen valvonta aluehallintovirastoissa


 


Päivitetty