Avoimet työpaikat

Etelä-Suomi

Ylitarkastaja

ID: 28-1022-2017

Alkamisaika 1.12.2017 tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä 1
Viran sijoittaminen Virka on viraston yhteinen.
Hakuaika päättyy  30.10.2017 klo 16.15
 

Etelä-Suomen aluehallintoviraston peruspalvelut, oikeusturva ja luvat -vastuualueella on haettavana ylitarkastajan virka.

Ylitarkastajan tehtävä sisältää pääasiassa terveydenhuollon kanteluasioiden esittely- ja kirjaamistehtäviä sekä terveydenhuollon valvontatehtäviä. Lisäksi tehtävä sisältää ohjausta ja neuvontaa sekä muita esimiehen määräämiä tehtäviä.

Viran sijoituspaikka on joko Hämeenlinnan päätoimipaikka tai Helsingin tai Kouvolan toimipaikka. Hakija voi esittää toivomuksensa viran sijoituspaikasta.

Hakijalta odotamme

Parhaimmat valmiudet ylitarkastajan tehtävän hoitamiseen antaa oikeustieteen maisterin tutkinto. Arvostamme terveydenhuollon lainsäädännön tuntemusta ja kokemusta esittelytehtävistä.

Tehtävässä tarvitaan erinomaista kirjallista ilmaisukykyä, tehokasta työskentelytapaa, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä priorisointikykyä.

Työssä tarvittava kielitaito

Työtehtävien hoitamisessa tarvitaan erinomaista suomen kielen ja tyydyttävää ruotsin kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Lue lisää valtiolle.fi ID: 28-1022-2017

Lisätietoja tehtävästä
Anne Hiiri
terveydenhuoltoyksikön päällikkö, aluehallintoylilääkäri
p. 0295 016 067
 


Itä-Suomi

Itä-Suomen aluehallintovirastossa ei ole tällä hetkellä haettavana vapaita virkoja.


Länsi-ja-Sisä-Suomi

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirastossa ei ole tällä hetkellä haettavana vapaita virkoja.


Lappi

Lapin aluehallintovirastossa ei ole tällä hetkellä haettavana vapaita virkoja.


Lounais-Suomi

Nuorisotoimen ylitarkastaja

ID: 28-1021-2017

Tehtävän kesto: vakinainen 1.12.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Viran sijoittaminen Virka on viraston yhteinen.
Hakuaika päättyy: 30.10.2017 klo 16.15

Lounais-Suomen aluehallintoviraston opetus- ja kulttuuritoimi -vastuualueella on haettavana nuorisotoimen ylitarkastajan virka.

Nuorisotoimen ylitarkastaja vastaa valtakunnalliseen nuorisotyön ja -politiikan kehittämiseen liittyvien Opetus- ja kulttuuriministeriön hallinnonalan nuorisotoimen tehtävien hoitamisesta aluehallintoviraston toimialueella Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa. Tehtävissä painottuu nuorten kasvu- ja elinoloihin liittyvän kansallisen ja kansainvälisen tutkimustiedon seuranta, keruu, arviointi sekä tiedon jakaminen.

Nuorisotoimen ylitarkastajan tehtävänä on valmistella ja esitellä aluehallintovirastolle kuuluvia nuorisolain mukaisia valtionavustuspäätöksiä sekä vastata nuorisotoimen tiedonhankinnan ja -hallinnan sähköisestä käsittelystä ja arviointitehtävien koordinoinnista.

Tehtävään kuuluu ylläpitää kuntien, työpajojen ja etsivän työn ja järjestöjen nuorisotyöntekijöistä muodostuvia Varsinais-Suomen ja Satakunnan verkostoja, joiden tarkoituksena on yhteistyössä kehittää alueen lapsi- ja nuorisopolitiikkaa, nuorisotyötä ja –toimintaa mm. järjestämällä työkokouksia ja ajankohtaiskoulutuksia.

Viran sijoituspaikka on Turku.

Lue lisää ja hae virkaa valtiolle.fi -palvelussa ID 28-1021-2017

Lisätietoja tehtävästä:

Lukkarinen Esko
Vastuualueen johtaja
p. 0295 018 089


Pohjois-Suomi

Pohjois-Suomen aluehallintovirastossa ei ole tällä hetkellä haettavana vapaita virkoja.


Näytetään 6 tulosta.
Merkintöjä per sivu 10
of 1
Päivitetty
Tulosta Tulosta
Jaa