Tiedotteet 2018

Tälle sivulle on koottu vuonna 2018 julkaistut aluehallintoviraston (AVI) tiedotteet. Alueelliset tiedotteet löydät valitsemalla ylhäältä oikealta Valitse alue -kartasta haluamasi alueen.

Tiedotteet 2018

Vammaispalvelujen alueellinen työkokous Pohjois-Suomen aluehallintovirastossa Oulussa

Pohjois-Suomi

Pohjois-Suomen aluehallintovirasto järjestää ajankohtaisia asioita käsittelevän vammaispalvelujen työkokouksen 2.10.2018 kello 8.45–15.45. Tilaisuus on tarkoitettu Pohjois-Suomen aluehallintoviraston kuntien ja kuntayhtymien vammaispalvelujen sosiaalityöntekijöille, sosiaaliohjaajille ja muille vammaispalveluissa työskenteleville ammattihenkilöille sekä heidän esimiehilleen.

Päivän aikana keskustellaan ajankohtaisista vammaispalvelujen asioista ja tulevista valvonnan ja lainsäädännön muutoksista sekä niihin liittyvistä organisaatioiden ja toiminnan muutoksista erityisesti vammaispalveluissa ja kehitysvammahuollossa.

Tilaisuuteen on ilmoittautunut yli 80 osallistujaa Kainuusta ja Pohjois-Pohjanmaalta. Paikalla ovat aluehallintoviraston asiantuntijoiden lisäksi Valviran ja THL:n sekä Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntavalmistelun sote-edustajat.

Lisätietoja:

Hanna Kivelä
sosiaalihuollon ylitarkastaja
Pohjois-Suomen aluehallintovirasto
p. 0295 017 511
etunimi.sukunimi@avi.fi


Päivitetty