Tiedotteet 2020

Tälle sivulle on koottu vuonna 2020 julkaistut aluehallintoviraston (AVI) tiedotteet. Alueelliset tiedotteet löydät valitsemalla ylhäältä oikealta Valitse alue -kartasta haluamasi alueen.

Tiedotteet 2020

Eerik Tarnaala ESAVIn työsuojelun vastuualueen johtajaksi

Etelä-Suomi, työsuojelun vastuualue

Eerik TarnaalaVTM Eerik Tarnaala on nimetty Etelä-Suomen aluehallintoviraston (ESAVI) työsuojelun vastuualueen johtajaksi. Nimityksen teki sosiaali- ja terveysministeri Aino-Kaisa Pekonen 17.6.2020.

Tarnaala on työskennellyt työsuojeluhallinnossa vuodesta 2008. Alkuun Uudenmaan työsuojelupiirissä, ja aluehallintouudistuksen myötä ESAVI:n työsuojelun vastuualueella. Hän on toiminut monipuolisesti eri tehtävissä, ja vuodesta 2011 vastuualueen johtoryhmässä. Hänellä on laaja kokemus työsuojeluvalvonnasta. Tarnaala työskenteli aluksi työsuojelutarkastajana erityisesti työsuhde- ja työhyvinvointiasioiden valvonnan parissa. Johtoryhmän jäsenenä Tarnaala vastasi muun muassa ESAVIn asiakasaloitteisesta valvonnasta, sekä työsuojeluviranomaisten valtakunnallisen puhelinneuvonnan koordinoinnista.

Koulutukseltaan Tarnaala on valtiotieteiden maisteri Helsingin yliopistosta, pääaineena talous- ja sosiaalihistoria. Suomen ja ruotsin lisäksi Tarnaala puhuu sujuvasti myös englantia ja ranskaa.

Eerik Tarnaala on työskennellyt ESAVIn työsuojelun vastuualueen vt. johtajana toukokuusta 2020 alkaen. Hän aloittaa tehtävässään 1.9.2020.

Lisätietoja:

Johtaja Eerik Tarnaala, puh. 02950 16370, etunimi.sukunimi@avi.fi

 

Etelä-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualue toimii alueellisena työsuojeluviranomaisena. Se valvoo, että työnantajat noudattavat työelämän lainsäädäntöä ja että työ on tervettä ja turvallista. Aluehallintovirastojen työsuojelun vastuualueet toimivat sosiaali- ja terveysministeriön (STM) tulosohjauksessa.


Päivitetty