Tiedotteet 2018

Tälle sivulle on koottu vuonna 2018 julkaistut aluehallintoviraston (AVI) tiedotteet. Alueelliset tiedotteet löydät valitsemalla ylhäältä oikealta Valitse alue -kartasta haluamasi alueen.

Tiedotteet 2018

Aluehallintovirasto Vaasa: Olemme muuttaneet

Länsi- ja Sisä-Suomi

Aluehallintovirasto Vaasassa on muuttanut uusiin toimitiloihin Palosaaren virastotalolla.  Osoite on entinen Wolffintie 35, mutta työntekijät istuvat nyt kaikki 2. ja 3. kerroksessa. Asiakkaiden vastaanotto tapahtuu jo virastotalon aulassa, jossa ilmoittaudutaan alakerran vahtimestarille. Vahtimestari ilmoittaa vieraasta edelleen vastaanottavalle virkamiehelle. Tammikuun loppuun mennessä valmistuvat myös asiakaspalvelutilat, jolloin kaikki tapaamiset pyritään järjestämään ensimmäisen kerroksen tiloissa.

Tämän viikon aikana muutto on voinut aiheuttaa jonkin verran viivästyksiä asioiden käsittelyssä, mutta asettumaan on jo päästy ja tilanne on tasaantumaan päin. Aluehallintovirasto kehottaa hyödyntämään tarjolla olevia sähköisiä palveluja mm. lupahallinnon osalta. Kaikki yhteystietomme säilyvät entisellään.


Lisätietoja:
viestintäpäällikkö Annette Rinne, p. 0295 018 492
etunimi.sukunimi@avi.fi
Länsi- ja Sisä-Suomen AVI


Päivitetty