Nyheter och nyhetsbrev 2020

Här på den här sidan listar regionförvaltningsverket nyheter och nyhetsbrev 2020. De nyheter och nyhetsbrev som gäller en viss region syns när man väljer region genom att trycka på Välj område upp till höger på sidan.

 

Coronaviruset påverkar kundservicen i Regionförvaltningsverket i Södra Finlands kontor

Södra Finland

OBS! Uppdaterad 3.4.2020

Kundservicen vid Regionförvaltningsverket i Södra Finlands kontor i Helsingfors och i Kouvola är tillsvidare begränsad på grund av coronaepidemin.

Begränsningen fortgår högst så länge som undantagstillståndet pågår.

På servicenumret 0295 016 027 ges handledning och man kan boka en telefontid eller be att en sakkunnig ringer upp. Via servicenumret kan man vid nödvändiga situationer genom separat överenskommelse boka en tid hos en sakkunnig för ärenden som kräver besök. Dessutom hittar man information om regionförvaltningsverkets tjänster på webbsidan rfv.fi.

Vänligen kontakta regionförvaltningsverket främst per e-post: registratur.sodra@rfv.fi

Pappershandlingar kan lämnas till väktaren vid receptionsdisken (i Helsingfors) eller i postlådan som finns bredvid ytterdörren (i Kouvola).

En kvittering om att handlingarna har tagits emot kan beställas elektroniskt eller genom att ringa upp servicenumret. Kvitteringen skickas i efterskott snarast möjligt till den postadress eller e-postadress som kunden har angett.


Uppdaterad