Riksomfattande kalender

« Tillbaka

Kriisiviestintä ja -johtaminen sekä valmius toimia kriiseissä ja opetustiloihin kohdistuvissa iskuissa (2-päiväinen koulutus), Tampere

Starttid :
2020-08-13 08:45
Sluttid :
2020-08-13 15:15
Platsen :
Tampereen kesäyliopisto, koulutustila Aarre (7. krs), Kalevantie 7 C, Tampere
Beskrivning

1. osuus 13.8.2020, 2. osuus 20.8.2020

Kriisiviestintä ei ole vain mediauutisointia, vaan keskeinen osa oppilaitoksen kriisivalmiutta. Oppilaitokseen kohdistunut isku luo keskinäisriippuvuuden paikallisten turvallisuustoimijoiden välille. Siinä oppilaitoksen kriisijohtaminen nousee keskeiseen rooliin. Kriisitilannejohtamisessa viestinnästä tulee johtamisväline, joka antaa ratkaisuja paikallisessa yhteistyössä ja auttaa oppilaitoksen toiminnan jatkuvuuden takaamisessa.

Koulutuksen aikana käsiteltäviä asioita ovat:

• Valmiuden kartoittaminen

• Suunnittelun ja toimintakyvyn välisen suhteen luominen

• Kriisitilannejohtamisen tehokkuuden takaaminen

• Kriisiviestintä digitaalisessa toimintaympäristössä

Koulutuksen konkreettisena tavoitteena on laatia omalle oppilaitokselle/oppilaitosryhmälle soveltuva kriisisuunnitelma tukemaan sen valmiutta vastata kriisin vaatimuksiin.

Kouluttajana toimii VTT, KTM Maarit Pedak, valmentaja ja organisaatioviestinnän asiantuntija. Pedak on Helsingin yliopiston organisaatioviestinnän tutkija, kouluttaja ja valmentaja. Hänen väitöstutkimuksensa käsitteli opetustiloihin kohdistunutta iskua Jokelassa ja Kauhajoella oppilaitosten johdon ja tapahtumakunnan näkökulmasta.

Koulutukseen mahtuu 40 henkeä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Pyydämme sitovat ilmoittautumiset viimeistään 6.8.2020 mennessä.

Ilmoittautumisen yhdyshenkilö: johdon assistentti Marja-Leena Mäkelä, marja-leena.makela(at)avi.fi

Lämpimästi tervetuloa!

0
Opetustoimen ylitarkastaja Toni Saarivirta, toni.saarivirta(at)avi.fi, puh. 0295 018 816
Ämnesområden: Opetus Regionen: Västra och inre Finland

Kriisiviestintä ja -johtaminen sekä valmius toimia kriiseissä ja opetustiloihin kohdistuvissa iskuissa (2-päiväinen koulutus), Tampere

Uppdaterad