Tiedotteet 2018

Tälle sivulle on koottu vuonna 2018 julkaistut aluehallintoviraston (AVI) tiedotteet. Alueelliset tiedotteet löydät valitsemalla ylhäältä oikealta Valitse alue -kartasta haluamasi alueen.

Tiedotteet 2018

Aluehallintovirasto goes Attila!

Länsi- ja Sisä-Suomi

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto muuttaa Tampereen toimipaikkansa 16.4.2018 alkaen Attilan tiloihin, osoitteeseen Yliopistonkatu 38. Samassa talossa sijaitsee myös ELY-keskus. Attilassa aluehallintovirastossa asioivia palvelee aulapalvelu, johon ilmoittaudutaan ja jonne voi jättää myös kirjepostin. Virasto palvelee entiseen tapaan kello 8.00-16.15. Muuttoviikolla asiakaspalvelussa voi olla viivästyksiä, mutta virasto pyrkii vastaamaan puheluihin ja sähköposteihin mahdollisimman pian. Nykyisiin tiloihin Uimalankadun Hippostaloon jää toistaiseksi vain Työsuojelunäyttely.

Attilan tiilinen vanha tehdasrakennus toimi aikoinaan kenkätehtaana ja aluehallintoviraston henkilökunta nimesi uusia työtiloja teemaan sopivasti. Kokoushuoneiden nimiksi annettiin muun muassa Suutari, Naskali ja Puolipohja.  

Valtio uudistaa toimitilojaan modernilla monitilakonseptilla, jonka tavoitteena on tilojen tehokas käyttö ja virtuaalisen toimintaympäristön hyödyntäminen. Alkuvuodesta monitiloihin muutti aluehallintoviraston toimipaikka Vaasassa ja keväällä 2019 muuttovuorossa on Jyväskylän toimipaikka.

Lisätietoja
alueellinen viestintäpäällikkö Annette Rinne, p. 0295 018 492
annette.rinne(at)avi.fi


Päivitetty