Uutiset ja uutiskirjeet

Tälle sivulle on koottu aluehallintoviraston (AVI) uutiset ja uutiskirjeet. Alueelliset uutiset ja uutiskirjeet löydät valitsemalla ylhäältä oikealta Valitse alue -kartasta haluamasi alueen.

Uutiset ja uutiskirjeet

Työturvallisuuskilpailussa menestyneitä palkittiin Itä-Suomessa

Itä-Suomi

Rakennusliike Lapti Oy kunnostautui kolmoisvoittajaksi Talonrakennusteollisuus ry:n Itä-Suomen piirin vuotuisessa Työturvallisuuskilpailussa. Se voitti konsernisarjan parhaan yrityksen tittelin, parhaan runkorakennustyömaan palkinnon Kuopion Yliopistollisen Sairaalan Uusi Sydän -työmaallaan sekä erityispalkinnon eniten työturvallisuustasoaan nostaneena yrityksenä.

Rakennusliike Lapti Oy:n valtakunnallinen työturvallisuuspäällikkö Jukka Moilasen mukaan kisamenestyksen takana on runsas vuosi sitten käynnistynyt määrätietoinen työturvallisuuden kehitysprojekti. Sen taustalla oli aiempia työtapaturmia sekä yritysjohdon halu parantaa työnantaja- ja urakoitsijaimagoa.

Kilpailun tuloksia esitellyt Itä-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueen johtaja Markku Rautio kertoi heikommin kilpailussa menestyneiden yritysten parantaneen edellisvuosista mittaustuloksiaan, mikä on hyvä asia. Parhaiden tulostaso on pysynyt edelleen erittäin korkeana ja suunnilleen ennallaan. Hajontaa oli kuitenkin edelleen melkoisesti parhaiden ja heikoimpien kesken.

Kuvassa palkitut sekä Itä-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueen johtaja Markku Rautio taustalla vasemmalla.

Talonrakennusteollisuuden Itä-Suomen piiri järjestää ensi vuonnakin työturvallisuuskilpailun Itä-Suomen aluehallintoviraston kanssa. Lisähuomiota kiinnitetään muun muassa työmaiden taukotiloihin. Itä-Suomi on johtaja Markku Raution mukaan työturvallisuuskilpailun järjestämisessä ja kehittämisessä koko maan eturiviä.

Lisätietoja
johtaja Markku Rautio, p. 0295 016 800 (vaihde), etunimi.sukunimi@avi.fi,
Itä-Suomen aluehallintovirasto


Päivitetty