Uutiset ja uutiskirjeet

Tälle sivulle on koottu aluehallintoviraston (AVI) uutiset ja uutiskirjeet. Alueelliset uutiset ja uutiskirjeet löydät valitsemalla ylhäältä oikealta Valitse alue -kartasta haluamasi alueen.

Avi.fi-verkkosivut ovat uudistumassa - teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi

Uudistamme parhaillaan verkkosivustoamme. Saavutettavuusselosteesta löydät tietoa nykyisen sivustomme saavutettavuudesta.

Verkkosivustomme avi.fi uudistuu kokonaan vuoden 2020 loppuun mennessä. Siihen asti käytössämme on nykyinen sivustomme, joka on julkaistu vuonna 2010. Uusi avi.fi-sivusto oli tarkoitus julkaista jo syyskuussa 2020, mutta koronavirusepidemian aiheuttama häiriötilanne on lykännyt julkaisua.

Digipalvelulain mukaan viranomaisten ennen 23.9.2018 julkaisemien verkkosivujen on oltava saavutettavuusvaatimusten mukaiset 23.9.2020 alkaen. Nykyisellä sivustollamme on joitakin saavutettavuuteen liittyviä ongelmia, jotka voivat vaikeuttaa sen käyttöä. Uudella sivustolla lähes kaikki nykyiset saavutettavuusongelmat saadaan korjattua.

Löydät saavutettavuusselosteestamme tarkempaa tietoa verkkosivujemme saavutettavuuspuutteista. Saavutettavuusselosteessamme on ohjeet saavutettavuuteen liittyvän palautteen antamiseen. Me sivuston ylläpitäjinä käsittelemme saamamme palautteet ja vastaamme niihin.

Etelä-Suomen aluehallintoviraston saavutettavuuden valvonnan yksikkö neuvoo, ohjaa ja valvoo valtakunnallisesti digipalvelulain saavutettavuusvaatimusten toteutumista. Yksiköllä on oma, lakisääteinen www.saavutettavuusvaatimukset.fi-verkkosivusto.

Huomioithan, että www.avi.fi-verkkosivusto on eri asia kuin saavutettavuuden valvonnan yksikkö tai yksikön verkkosivusto www.saavutettavuusvaatimukset.fi.

Avi.fi-verkkosivuston saavutettavuusseloste

Lisätietoja:

viestinta@avi.fi


Päivitetty