Uutiset ja uutiskirjeet 2017

Osa aluehallintovirastoista (AVI) julkaisee uutisia ja uutiskirjeitä. Tälle sivulle on koottu vuoden 2017 AVIen uutiset ja uutiskirjeet. Alueelliset uutiset ja uutiskirjeet löydät valitsemalla ylhäältä oikealta Valitse alue -kartasta haluamasi alueen.

Uutiset ja uutiskirjeet 2017

Turvallisuuspäällikkö Lauri Holapalle Itä-Suomen turvallisuusteko 2017 -kunniakirja

Itä-Suomi

Itä-Suomen aluehallintovirasto on myöntänyt Turvallisuusteko 2017 -kunniakirjan Kuopion kaupungin turvallisuuspäällikkö Lauri Holapalle monialaisesta ja vahvaa osaamista osoittaneesta turvallisuustyöstä Kuopiossa ja kuopiolaisille.

Pitkäjänteinen työ ja määrätietoinen ote ovat kuvaavia Sinua ja tekemääsi työtä ajatellen. Olet laajasti koko turvallisuuden kentän hallitseva osaaja. Työn yllätyksellisyys ja monialaisuus ovat Sinulle mieluinen haaste. Meille on ollut ilo tehdä kanssasi konkreettisia tehtäviä ja olemme tulleet tuntemaan Sinut myös valmiustoimikuntatyöskentelyn ja sisäisen turvallisuuden työn kautta.

Lauri Holappa, olet hurmaava turvallisuuden ja varautumisen moniosaaja.

Ylijohtaja Sirkka Jakonen luovutti tunnustuksen 12.12.2017 toimittajien joulutilaisuudessa Kuopiossa. Kuvassa yllä ylijohtaja Sirkka Jakonen vasemmalla, turvallisuuspäällikkö Lauri Holappa keskellä ja johtaja Taina Rautio oikealla.

Lisätietoja
ylijohtaja Sirkka Jakonen, p. 0295 016 900, etunimi.sukunimi@avi.fi
Itä-Suomen aluehallintovirasto


Päivitetty