Uutiset ja uutiskirjeet 2017

Osa aluehallintovirastoista (AVI) julkaisee uutisia ja uutiskirjeitä. Tälle sivulle on koottu vuoden 2017 AVIen uutiset ja uutiskirjeet. Alueelliset uutiset ja uutiskirjeet löydät valitsemalla ylhäältä oikealta Valitse alue -kartasta haluamasi alueen.

Uutiset ja uutiskirjeet 2017

Toimittaja Marita Tiihoselle Viestinnän teko 2017 -tunnustus Pohjois-Savossa

Itä-Suomi

Itä-Suomen aluehallintovirasto on myöntänyt vuoden 2017 Viestinnän teko -kunniakirjan Pohjois-Savossa Savon Sanomien toimittaja Marita Tiihoselle ansiokkaasta tiedottamistyöstä kansalaisten oikeusturvan edistämiseksi.

Marita Tiihonen on toimittaja, joka perehtyy asioihin ja malttaa ottaa yhteyttä useampiin tahoihin laajempia tai pikemminkin syvällisempiä artikkeleita laatiessaan. Jutuista tulee silloin uskottavia joka suuntaan. Hän lähestyy tietopyynnöillään aina neutraalisti ja hänen kanssaan syntyy kokemus siitä, että haastateltavalla ja toimittajalla on yhteinen tehtävä, joka ansaitsee tulla näkyväksi - ihmisten perusoikeudet. Samalla rohkeudella Marita tarttuu aiheeseen kuin aiheeseen.

Viestinnän teko -kunniakirja myönnetään yksityiselle henkilölle, yhteisölle, yritykselle, ryhmälle tai organisaatiolle, joka viestinnän toimenpitein on tukenut aluehallintoviraston keskeisten tavoitteiden eli oikeusturvan, hyvinvoinnin tai turvallisuuden toteutumista.

Ylijohtaja Sirkka Jakonen luovutti tunnustuksen 12.12.2017 toimittajien joulutilaisuudessa Kuopiossa. Kuvassa yllä ylijohtaja Sirkka Jakonen vasemmalla, toimittaja Marita Tiihonen keskellä ja johtaja Taina Rautio oikealla.

Lisätietoja
ylijohtaja Sirkka Jakonen, p. 0295 016 900, etunimi.sukunimi@avi.fi
Itä-Suomen aluehallintovirasto


Päivitetty