Uutiset ja uutiskirjeet 2017

Osa aluehallintovirastoista (AVI) julkaisee uutisia ja uutiskirjeitä. Tälle sivulle on koottu vuoden 2017 AVIen uutiset ja uutiskirjeet. Alueelliset uutiset ja uutiskirjeet löydät valitsemalla ylhäältä oikealta Valitse alue -kartasta haluamasi alueen.

Uutiset ja uutiskirjeet 2017

Saanko luvan? Aluehallintovirastojen teltta nro 6 - SuomiAreenalla Porissa 10.-14.7.

Aluehallintovirastojen yhteisessä teltassa esitellään kuuden viraston toimintaa. Tavoitteenamme on olla lähellä ihmisiä, kertoa palveluistamme.

Telttamme on pystyssä koko viikon.

Opetuksen, kirjaston ja liikunnan asiantuntijat ovat paikalla tiistaina. Ketosen Anneli virittää teltalle runogeneraattorin. Katso oheinen video aiheesta: https://www.dreambroker.com/channel/qoi6akyp/tr33q3yx

Keskiviikkona puolestaan työsuojelu kertoo toiminnastaan. Alkoholi- ja kuluttaja-asioiden sekä ihmisten ja eläinten hyvinvoinnin asiantuntijat miehittävät teltan torstaina ja perjantaina.

Aluehallintovirasto, Väestörekisterikeskus,Palkeet ja Valtiokonttori yhdessä järjestävät paneelikeskustelun. Paneelikeskustelu pidetään Antinkatu viidessä keskiviikkona 12.7. klo 13.30 – 14.45.

Aiheena on: Pitääkö olla huolissaan SuomiAreenassa mietitään, onko Suomi jo ihan digi-gigi. Keskustelijoina ovat kunta- ja uudistusministeri  Anu Vehviläinen, teknologiayritys Woltin toimitusjohtaja Mika Kuusi, näyttelijä Tuija Piepponen sekä näyttelijä Roope Salminen. Keskustelun juontaa Kirsi Alm-Siira.
 

Saanko luvan? Aluehallintovirastojen teltta numero 6

Piipahda teltalla, jos liikut Porin suunnalla viikolla 28, 10.-14.7.


Päivitetty