Uutiset ja uutiskirjeet 2017

Osa aluehallintovirastoista (AVI) julkaisee uutisia ja uutiskirjeitä. Tälle sivulle on koottu vuoden 2017 AVIen uutiset ja uutiskirjeet. Alueelliset uutiset ja uutiskirjeet löydät valitsemalla ylhäältä oikealta Valitse alue -kartasta haluamasi alueen.

Uutiset ja uutiskirjeet 2017

Osaava Forum 2017 Valtakunnallinen päätösseminaari - Kohti uutta!

Osaava Forum on opettajien ja muun opetushenkilöstön vuosittainen eri alueilla järjestetty kansallinen seminaari. Torstaina 2.2. Scandic Marina Congress Centerissä Helsingissä järjestettävä Osaava Forum 2017 on ohjelman päätösseminaari.

Osaava Forumissa kuullaan ja keskustellaan mm. seuraavista aiheista: Miten Osaava on muuttanut opettajien täydennyskoulutusta? Miten opettajuus on muuttunut ja muuttuu? Mikä on koulutuksen tulevaisuus? Päivän juontaa Peter Nyman.

Lisää tilaisuuden annista aluehallintoviraston verkkosivuilla myöhemmin!

Osaava-ohjelma - Programmet Kunnig on opetus- ja kulttuuriministeriön yhteistyössä aluehallintovirastojen kanssa hallinnoima, opetustoimen henkilöstön ammatillista osaamista kehittävä valtakunnallinen ohjelma. Osaava-ohjelma aloitti toimintansa vuonna 2010 ja sen määräaika päättyi 2016.

Osaava-ohjelmassa on vahvistettu koulutuksen rakenteita, edistetty oppilaitosten toiminta-kulttuuria yhteisölliseen suuntaan sekä ennen kaikkea kehitetty opetushenkilöstön osaamista ja työhyvinvointia. Ohjelman aikana syntynyt valtakunnallisesti kattava Osaava-verkostojen kokonaisuus on laajuudessaan ainutlaatuinen.

Mitä Osaavan jälkeen?

Osaava-verkostojen tekemän kehittämistyön pohjalta on hyvä jatkaa opetushenkilöstön osaamisen kehittämistä. Siksi on tärkeää, että verkostoissa tehty työ, niissä syntynyt osaaminen ja uudet toimivat käytännöt saadaan näkyviksi ja tulevaisuuden kehittämistyössä hyödynnettäviksi.


Lisätietoja:
opetustoimen ylitarkastaja Virve Smarzoch, p. 0295 016 205
etunimi.sukunimi@avi.fi
Etelä-Suomen AVI

 


Päivitetty