› Graafinen versio

Uutiset ja uutiskirjeet 2017

Osa aluehallintovirastoista (AVI) julkaisee uutisia ja uutiskirjeitä. Tälle sivulle on koottu vuoden 2017 AVIen uutiset ja uutiskirjeet. Alueelliset uutiset ja uutiskirjeet löydät valitsemalla ylhäältä oikealta Valitse alue -kartasta haluamasi alueen.

Uutiset ja uutiskirjeet 2017

Kansliapäällikkö Jari Horttanaiselle Viestinnän teko 2017 -tunnustus Pohjois-Karjalassa

Itä-Suomi

Itä-Suomen aluehallintovirasto on myöntänyt vuoden 2017 Viestinnän teko -kunniakirjan Pohjois-Karjalassa Joensuun kaupungin kansliapäällikkö Jari Horttanaiselle.

Jari Horttanainen tunnetaan laajan turvallisuusnäkemyksen omaavana henkilönä.  Aktiivisella esiintymisellään ja myönteisellä asenteellaan hän on vienyt eteenpäin turvallisuustyötä ja sen tunnetuksi tekemistä. Jari Horttanainen on korostanut ja käytännössä toteuttanut vahvalla otteellaan Joensuun kaupungin turvallisuusviestintää. Laaja kuulijakunta on saanut nauttia Jarin konkretiaa sisältävistä luennoista ja esitelmistä. Niiden viestinä on ollut turvallisuus osana Joensuun kaupungin imagoa sekä kaupungin vetovoimaisuustekijänä.

Viestinnän teko -kunniakirja myönnetään yksityiselle henkilölle, yhteisölle, yritykselle, ryhmälle tai organisaatiolle, joka viestinnän toimenpitein on tukenut aluehallintoviraston keskeisten tavoitteiden eli oikeusturvan, hyvinvoinnin tai turvallisuuden toteutumista.

Ylijohtaja Sirkka Jakonen luovutti tunnustuksen 13.12.2017 toimittajien joulutilaisuudessa Joensuussa. Kuvassa yllä tiedottaja Tuula Räsänen vasemmalla, kansliapäällikkö Jari Horttanainen keskellä ja ylijohtaja Sirkka Jakonen oikealla.

Lisätietoja
ylijohtaja Sirkka Jakonen, p. 0295 016 900, etunimi.sukunimi@avi.fi
Itä-Suomen aluehallintovirasto


Päivitetty