Uutiset ja uutiskirjeet 2016

Osa aluehallintovirastoista (AVI) julkaisee uutisia ja uutiskirjeitä. Tälle sivulle on koottu vuoden 2016 AVIen uutiset ja uutiskirjeet. Alueelliset uutiset ja uutiskirjeet löydät valitsemalla ylhäältä oikealta Valitse alue -kartasta haluamasi alueen.

Uutiset ja uutiskirjeet 2016

Itä-Suomen AVIn uutiskirje 4/2016

Itä-Suomi

Tuleva itsenäisyyden juhlavuosi 2017 muistaa veteraaneja

Kuluvana vuonna meillä on ollut valtion varoja veteraanien ja heidän puolisoiden kuntoutukseen lähes 30 miljoonaa ja kotiin annettaviin palveluihin 10 miljoonaa. Ensi vuonna veteraanien kuntoutukseen ja kotona asumista tukeviin palveluihin tulee 20 miljoonaa euroa lisää.

Määrärahan käytön painopiste on kotona asumista tukevissa palveluissa. Tavoitteena on, että kunnat ovat proaktiivisia ja käyttävät tehokkaasti ja täysimääräisesti määrärahat rintamaveteraanien tarpeisiin. Lisäksi eduskuntaryhmät ovat yhdessä todenneet, että mikäli seuranta määrärahojen käytöstä osoittaa lisärahan tarvetta, siitä tullaan huolehtimaan vuoden 2017 lisätalousarviossa. Tämä on hieno uutinen ensi vuonna itsenäisyyttään juhlivalle 100-vuotiaalle Suomelle.

Vuoden 2016 viimeinen uutiskirjeemme on kiitoksiin ja saatuihin tunnustuksiin painottuva. Itä-Suomen aluehallintoviraston henkilöstön osaamisen saama tunnustus lämmittää aina mieltä, kirjoittaa Itä-Suomen aluehallintoviraston ylijohtaja Elli Aaltonen.

Lue lisää uutiskirjeestämme 4/2016


Päivitetty