Uutiset ja uutiskirjeet 2013

Osa aluehallintovirastoista (AVI) julkaisee uutisia ja uutiskirjeitä. Tälle sivulle on koottu vuoden 2013 AVIen uutiset ja uutiskirjeet. Alueelliset uutiset ja uutiskirjeet löydät valitsemalla ylhäältä oikealta Valitse alue -kartasta haluamasi alueen.

Uutiset ja uutiskirjeet 2013

Suomen paras OSAAVA-verkosto on Uudellamaalla

Vuosittain järjestettävässä OSAAVA-foorumissa palkitaan vuoden OSAAVA-verkosto. Tänä vuonna OSAAVA-foorumi järjestettiin Turussa 13.‒14.11. Siellä vuoden OSAAVA-verkostoksi valittiin uusimaalainen kaksikielinen hanke KKK eli kartoita, kehitä ja kouluta.

KKK-hankkeen tavoitteena on

  • kartoittaa jatko- ja täydennyskoulutuksen tarve kaikissa esi- ja perusopetuksen sekä lukion henkilöstöryhmissä
  • kehittää henkilökuntaa jatkokoulutuksella
  • kouluttaa mahdollisimman monipuolisesti ja motivoivasti.

Kunniakirjat jakoi Jouni Kangasniemi OKM:stä.

Kuvassa hankkeen edustajat vasemmalta oikealle: Ove Lindström, Tiina Välikangas, Timo Tenhunen, Ulrica Brunberg, Jari Kettunen, Rikard Lindström, Kimmo Sirèn, Soili Koskelainen, Åsa Haglund ja Anna-Karin Brunberg.

Aluehallintovirasto tukee ja rahoittaa valtakunnallista OSAAVA-ohjelmaa, jolla edistetään opetustehtävissä työskentelevien henkilöiden täydennyskoulutusmahdollisuuksia. OSAAVA-ohjelman tavoitteiksi on vuosille 2014–2016 asetettu mallintaminen, juurruttaminen ja tuotteistaminen, joita voidaan hyödyntää myös koulutusvientiä kehitettäessä.

Lisätietoa:

Virve Smarzoch, Etelä-Suomen aluehallintovirasto, p. 029 501 6205, etunimi.sukunimi@avi.fi.

http://www.peda.net/veraja/osaava/osaavakunnig

 


Päivitetty