Uutiset ja uutiskirjeet 2013

Osa aluehallintovirastoista (AVI) julkaisee uutisia ja uutiskirjeitä. Tälle sivulle on koottu vuoden 2013 AVIen uutiset ja uutiskirjeet. Alueelliset uutiset ja uutiskirjeet löydät valitsemalla ylhäältä oikealta Valitse alue -kartasta haluamasi alueen.

Uutiset ja uutiskirjeet 2013

Paloturvallisuusviikkoa vietetään 23.11.‒1.12.

Tänä vuonna Paloturvallisuusviikon teemana on Muutamassa minuutissa voit pelastaa kaiken tai menettää kaiken.

Paloturvallisuusviikko starttaa lauantaina 23.11., jolloin vietetään Päivä paloasemalla -päivää. Yli 280 paloasemalle eri puolilla Suomea odotetaan yli 70 000 vierasta. Nyt on oiva tilaisuus oppia kodin paloturvallisuudesta ja siitä, miten toimia oikein tulipalon sattuessa! Katso lähin päivässä mukana oleva paloasema kampanjan internetsivuilta osoitteesta www.paloturvallisuusviikko.fi.

Päivän paloasemalla tekevät yhteistyössä palokunnat, pelastuslaitokset, pelastusliitot ja Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö SPEK. Tapahtumaa tukee Palosuojelurahasto.

Paloturvallisuusviikolla tapahtuu

Ota haaste vastaan ja tee oma paloharjoituksesi. Kaikki työyhteisöt, koulut, oppilaitokset, päiväkodit, taloyhtiöt ja perheet on haastettu mukaan! Paloturvallisuusviikon internetsivuilta näet, ketkä kaikki ovat jo ilmoittautuneet.

Onko sinulla toimiva ja oikein asennettu palovaroitin? Pohjoismaista palovaroitinpäivää vietetään joka vuosi 1.12. Siitäkin löydät lisätietoa Paloturvallisuusviikon sivuilta.


Päivitetty