Avoimet työpaikat

Lounais-Suomi

Nuorisotoimen ylitarkastaja

ID: 28-1021-2017

Tehtävän kesto: vakinainen 1.12.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Viran sijoittaminen Virka on viraston yhteinen.
Hakuaika päättyy: 30.10.2017 klo 16.15

Lounais-Suomen aluehallintoviraston opetus- ja kulttuuritoimi -vastuualueella on haettavana nuorisotoimen ylitarkastajan virka.

Nuorisotoimen ylitarkastaja vastaa valtakunnalliseen nuorisotyön ja -politiikan kehittämiseen liittyvien Opetus- ja kulttuuriministeriön hallinnonalan nuorisotoimen tehtävien hoitamisesta aluehallintoviraston toimialueella Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa. Tehtävissä painottuu nuorten kasvu- ja elinoloihin liittyvän kansallisen ja kansainvälisen tutkimustiedon seuranta, keruu, arviointi sekä tiedon jakaminen.

Nuorisotoimen ylitarkastajan tehtävänä on valmistella ja esitellä aluehallintovirastolle kuuluvia nuorisolain mukaisia valtionavustuspäätöksiä sekä vastata nuorisotoimen tiedonhankinnan ja -hallinnan sähköisestä käsittelystä ja arviointitehtävien koordinoinnista.

Tehtävään kuuluu ylläpitää kuntien, työpajojen ja etsivän työn ja järjestöjen nuorisotyöntekijöistä muodostuvia Varsinais-Suomen ja Satakunnan verkostoja, joiden tarkoituksena on yhteistyössä kehittää alueen lapsi- ja nuorisopolitiikkaa, nuorisotyötä ja –toimintaa mm. järjestämällä työkokouksia ja ajankohtaiskoulutuksia.

Viran sijoituspaikka on Turku.

Lue lisää ja hae virkaa valtiolle.fi -palvelussa ID 28-1021-2017

Lisätietoja tehtävästä:

Lukkarinen Esko
Vastuualueen johtaja
p. 0295 018 089


Päivitetty
Tulosta Tulosta
Jaa