Avoimet työpaikat

Etelä-Suomi

Suunnittelija (määräaikainen)

ID  28-107-2017

Etelä-Suomen aluehallintovirastossa on haettavana asiakkuuksien ja palvelujen suunnittelijan määräaikainen virkasuhde aluehallintovirastojen hallinto- ja kehittämispalvelut -vastuualueella, tietoyksikössä.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.4.2017, Palvelussuhde alkaa 1.4.2017 tai sopimuksen mukaan.. Päättyy 31.12.2017.
Määräaikaisuuden syy: työn luonne
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Hakuaika päättyy: 27.2.2017 16:15

Viran/tehtävän kuvaus: Suunnittelijan tehtävänä on osallistua aluehallintovirastojen asiakaslähtöisen toiminnan kehittämishankkeessa (ATOMI) asiakkuuksien ja palvelujen suunnittelutehtäviin, joita ovat mm. asiakaspalvelun suunnittelu, palvelumuotoilu ja palvelujen kehittäminen sekä asiakastiedon analysointi ja raportointi. Lisäksi tehtävänä on osallistua viraston KaPAn- ja Suomi.fi -palvelujen käyttöönottoon aluehallintovirastoissa sekä tehtävään liittyvään sidosryhmäyhteistyöhön.

Voit työskennellä missä tahansa aluehallintoviraston toimipaikassa ja hyödyntää joustavia etätyömahdollisuuksiamme. Toimiminen laajassa yhteistyöverkostossa edellyttää myös matkustamista Suomessa. Voit esittää toivomuksen työskentelypaikkakunnasta hakemuksesi yhteydessä.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme: Parhaat valmiudet tehtävän hoitamiseksi antaa soveltuva korkeakoulututkinto ja aiempi kokemus hanke- ja projektityöstä. Tulet työskentelemään jäsenenä valtakunnallisessa asiantuntijaverkostossa, jossa toiminen edellyttää rohkeaa ja innovatiivista kehittämisotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Hallitset erinomaisesti tiedonhankinnan ja -käsittelyn menetelmät sekä käytät sujuvasti erilaisia verkkotyövälineitä.

Luemme eduksi: Luemme eduksi kokemuksen asiakkuuksien ja palvelujen kehittämisestä. Lisäksi sinulla on kokemusta asiakkuuksien hallinnasta, asiakaslähtöisestä toiminnan kehittämisestä, palvelumuotoilusta ja verkkopalveluiden kehittämisestä.

Työssä tarvittava kielitaito: Työssä tarvitaan erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää taitoa.

Muut tehtävään liittyvät tiedot: Koeaika on enintään kolme kuukautta.
 

Lisätietoja tehtävästä:
Tietoyksikön päällikkö Maria Siurua, p.0295 017 546
Hankekoordinaattori Virva Hakamäki, p. 0295 016 033Itä-Suomi

Itä-Suomen aluehallintovirastossa ei ole tällä hetkellä avoimia virkoja haettavana.


Länsi-ja-Sisä-Suomi

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirastossa ei ole tällä hetkellä avoimia virkoja haettavana


Lappi

Lapin aluehallintovirastossa ei ole tällä hetkellä tehtäviä haettavana.


Lounais-Suomi

Lounais-Suomen aluehalllintovirastossa ei ole tällä hetkellä haettavana tehtäviä.


Pohjois-Suomi

Pohjois-Suomen aluehallintovirastossa ei ole tällä hetkellä avoimia virkoja haettavana.


Näytetään 6 tulosta.
Merkintöjä per sivu 10
of 1
Päivitetty
Tulosta Tulosta
Jaa