Tiedotteet 2018

Tälle sivulle on koottu vuonna 2018 julkaistut aluehallintoviraston (AVI) tiedotteet. Alueelliset tiedotteet löydät valitsemalla ylhäältä oikealta Valitse alue -kartasta haluamasi alueen.

Ehdota Vuoden 2018 sisäilmateko -tunnustuksen saajaa Itä-Suomessa

Itä-Suomi

Sisäilma-asiat ovat olleet esillä pitkään. Itä-Suomen aluehallintovirasto haluaa selättää sisäilmaongelmat ja omalta osaltaan kehittää positiivista virettä nostamalla esiin onnistujia tässä haastavassa ja itäsuomalaisten terveyttä edistävässä asiassa.

Tee esitys Vuoden sisäilmateko -tunnustuksen saajaksi 23.11.2018 mennessä

Esityksen Vuoden sisäilmateko -tunnustuksen saajaksi voi tehdä kuka tahansa. Esityksessä on nimettävä Vuoden sisäilmateko perusteluineen sekä teon toteuttanut taho. Jokaisen Itä-Suomen maakunnan osalta voi tehdä esityksen erikseen.

Vuoden sisäilmateko -kunniakirja myönnetään yksityiselle henkilölle, yhteisölle, yritykselle, ryhmälle tai organisaatiolle, joka on esimerkillisellä tavalla tukenut Itä-Suomen aluehallintoviraston tavoitteita turvallisen ja terveellisen elinympäristön sekä Terveet tilat 2028 -ohjelman mukaisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Vuoden sisäilmateko voi olla esimerkiksi menettelytapa, jolla on ollut tai tulee olemaan arvioiden mukaan erityisen positiivinen merkitys:

  • tilojen käyttäjien terveydelle
  • terveyshaittojen ennaltaehkäisyssä
  • sisäilmasta oireilevien tukemisessa tai neuvonnassa
  • viestinnässä
  • koulutuksessa ja osaamisessa
  • rakentamisessa ja ylläpidossa

tai

  • uudenlainen tai muutoin merkityksellinen toimintatapa tai -malli, joka täyttää Vuoden sisäilmateon myöntämisen perusteet
  • yksittäiseen sisäilmakohteeseen liittyvä toimenpide, joka täyttää Vuoden sisäilmateon myöntämisen perusteet.

     

Tee esityksesi verkkolomakkeemme kautta viimeistään 23.11.2018:

https://link.webropolsurveys.com/S/D1ABD9181EF2E2DB

Vuoden sisäilmateko -tunnustukset jaetaan tehtyjen esitysten perusteella maakunnittain joulukuussa 2018.

Lisätietoja
ympäristöterveydenhuollon ylitarkastaja Lari Hölttä, p. 0295 016 826, etunimi.sukunimi@avi.fi, Itä-Suomen aluehallintovirasto

 


Päivitetty