Tiedotteet 2017

Tälle sivulle on koottu vuonna 2017 julkaistut aluehallintoviraston (AVI) tiedotteet. Alueelliset tiedotteet löydät valitsemalla ylhäältä oikealta Valitse alue -kartasta haluamasi alueen.

Toimittaja Marita Tiihoselle Viestinnän teko 2017 -tunnustus Pohjois-Savossa

Itä-Suomi

Itä-Suomen aluehallintovirasto on myöntänyt vuoden 2017 Viestinnän teko -kunniakirjan Pohjois-Savossa Savon Sanomien toimittaja Marita Tiihoselle ansiokkaasta tiedottamistyöstä kansalaisten oikeusturvan edistämiseksi.

Marita Tiihonen on toimittaja, joka perehtyy asioihin ja malttaa ottaa yhteyttä useampiin tahoihin laajempia tai pikemminkin syvällisempiä artikkeleita laatiessaan. Jutuista tulee silloin uskottavia joka suuntaan. Hän lähestyy tietopyynnöillään aina neutraalisti ja hänen kanssaan syntyy kokemus siitä, että haastateltavalla ja toimittajalla on yhteinen tehtävä, joka ansaitsee tulla näkyväksi - ihmisten perusoikeudet. Samalla rohkeudella Marita tarttuu aiheeseen kuin aiheeseen.

Viestinnän teko -kunniakirja myönnetään yksityiselle henkilölle, yhteisölle, yritykselle, ryhmälle tai organisaatiolle, joka viestinnän toimenpitein on tukenut aluehallintoviraston keskeisten tavoitteiden eli oikeusturvan, hyvinvoinnin tai turvallisuuden toteutumista.


Kuvassa vasemmalta: ISAVIn ylijohtaja SIrkka Jakonen, Marita Tiihonen, johtaja Taina Rautio/ISAVIn pelastustoimi ja varautuminen vastuualue.

Ylijohtaja Sirkka Jakonen luovutti tunnustuksen 12.12.2017 toimittajien joulutilaisuudessa Kuopiossa.

Lisätietoja
ylijohtaja Sirkka Jakonen, p. 0295 016 900, etunimi.sukunimi@avi.fi
Itä-Suomen aluehallintovirasto

Kuva lisätty 13.12.2017 klo 15.


Päivitetty