Tiedotteet 2017

Tälle sivulle on koottu vuonna 2017 julkaistut aluehallintoviraston (AVI) tiedotteet. Alueelliset tiedotteet löydät valitsemalla ylhäältä oikealta Valitse alue -kartasta haluamasi alueen.

Kansliapäällikkö Jari Horttanaiselle Viestinnän teko 2017 -tunnustus Pohjois-Karjalassa

Itä-Suomi

Itä-Suomen aluehallintovirasto on myöntänyt vuoden 2017 Viestinnän teko -kunniakirjan Pohjois-Karjalassa Joensuun kaupungin kansliapäällikkö Jari Horttanaiselle.

Jari Horttanainen tunnetaan laajan turvallisuusnäkemyksen omaavana henkilönä.  Aktiivisella esiintymisellään ja myönteisellä asenteellaan hän on vienyt eteenpäin turvallisuustyötä ja sen tunnetuksi tekemistä. Jari Horttanainen on korostanut ja käytännössä toteuttanut vahvalla otteellaan Joensuun kaupungin turvallisuusviestintää. Laaja kuulijakunta on saanut nauttia Jarin konkretiaa sisältävistä luennoista ja esitelmistä. Niiden viestinä on ollut turvallisuus osana Joensuun kaupungin imagoa sekä kaupungin vetovoimaisuustekijänä.

Viestinnän teko -kunniakirja myönnetään yksityiselle henkilölle, yhteisölle, yritykselle, ryhmälle tai organisaatiolle, joka viestinnän toimenpitein on tukenut aluehallintoviraston keskeisten tavoitteiden eli oikeusturvan, hyvinvoinnin tai turvallisuuden toteutumista.


Kuvassa vasemmalta: tiedottaja Tuula Räsänen/ISAVI, kansliapäällikkö Jari Horttanainen, 
ISAVIn ylijohtaja Sirkka Jakonen

Ylijohtaja Sirkka Jakonen luovutti tunnustuksen 13.12.2017 toimittajien joulutilaisuudessa Joensuussa.

Lisätietoja
ylijohtaja Sirkka Jakonen, p. 0295 016 900, etunimi.sukunimi@avi.fi
Itä-Suomen aluehallintovirasto

Kuva lisätty tiedotteeseen 13.12.2017 klo 15.


Päivitetty