Tiedotteet 2015

Tälle sivulle on koottu vuonna 2015 julkaistut aluehallintoviraston (AVI) tiedotteet. Alueelliset tiedotteet löydät valitsemalla ylhäältä oikealta Valitse alue -kartasta haluamasi alueen.

Tiedotteet 2015

Viranomaisten välisen yhteydenpidon toimivuutta kaikissa olosuhteissa varmistetaan harjoittelemalla

Etelä-Suomi

Etelä-Suomen aluehallintovirasto järjestää VIRVE-yhteydenottoharjoituksen yhteistyössä Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan pelastuslaitosten sekä HUSin SosTer VIRVE -aluepääkäyttäjän kanssa. Harjoitus pidetään 2.12.2015 ja se koskee Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan pelastuslaitosten toiminta-alueen kuntia ja niiden sosiaali- ja terveydenhuollon ja ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alueita.

Viestiyhteysharjoituksen tarkoituksena on varmistaa, että tilannekuvatieto kyetään tarvittaessa keräämään ja toimittamaan edelleen VIRVE-puhelinta käyttäen. Harjoituksessa testataan, että tarvittavat puheryhmät on asennettu ja ne toimivat oikein. Lisäksi varmistetaan johtavien viranhaltijoiden valmius käyttää VIRVE-puhelinta ja sen puheryhmiä. Yhteyksien toimivuus tulee varmistaa kaikissa olosuhteissa.

VIRVE-verkon ja -puhelimen käytön harjoituksia on pidetty aikaisemmin Etelä-Suomen aluehallintoviraston järjestämänä Kanta-Hämeen ja Keski-Uudenmaan pelastuslaitosten toiminta-alueilla.

Aluehallintovirastojen tehtävänä on mm. varautumisen ja valmiussuunnittelun yhteensovittaminen sekä kuntien valmiussuunnittelun tukeminen.
 

Lisätietoja:

Johtaja Satu Koskela, p. 0295 016 500, satu.koskela(at)avi.fi
Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Peruspalvelut, oikeusturva ja luvat


Päivitetty

Oikopolut