Tiedotteet 2014

Tälle sivulle on koottu vuonna 2014 julkaistut aluehallintoviraston (AVI) tiedotteet. Alueelliset tiedotteet löydät valitsemalla ylhäältä oikealta Valitse alue -kartasta haluamasi alueen.

Tiedotteet 2014

Viestinnän teko -tunnustus Etelä-Savossa Digitaaliselle kaupunkiseikkailulle

Itä-Suomi

Itä-Suomen aluehallintovirasto on myöntänyt vuoden 2014 Viestinnän teko -tunnustuksen Etelä-Savossa Digitaaliselle kaupunkiseikkailulle uudesta ja innovatiivisesta tavasta viestiä nuorille.


Viestinnän teko -tunnustuksen Elli Aaltoselta vastaanottivat  Tommi Kainulainen, Tiina Maczulskij, Sami Kämppi ja Olli Marjalaakso.

Digitaalisen kaupunkiseikkailun lähtökohtana on valtakunnallinen nuorisotakuuhanke. Kaupunkiseikkailu tukee nuorisotakuuhankkeen tavoitteita osallistamalla nuoria. Digitaalisessa kaupunkiseikkailussa todellinen kaupunkiympäristö yhdistyy saumattomasti pelipedagogiikkaan ja innostaa nuoria tutustumaan Mikkelin kaupungin ja sen toimijoiden antamiin työ-, opiskelu- sekä harrastemahdollisuuksiin. Kaupunkiseikkailussa on löydetty uusi ja innovatiivinen tapa viestiä nuorille heille tärkeistä asioista.

Viestinnän teko -tunnustus luovutettiin Digitaaliselle kaupunkiseikkailulle Itä-Suomen aluehallintoviraston perinteisessä tiedotusvälineiden joulupuurotilaisuudessa Mikkelissä 15.12.2014.

Viestinnän teko -kunniakirja myönnetään yksityiselle henkilölle, yhteisölle, yritykselle, ryhmälle tai organisaatiolle, joka viestinnän toimenpitein on tukenut aluehallintoviraston keskeisten tavoitteiden eli oikeusturvan, hyvinvoinnin tai turvallisuuden toteutumista.

Lisätietoja
ylijohtaja Elli Aaltonen, p. 029 501 6868, elli.aaltonen(at)avi.fi, Itä-Suomen aluehallintovirasto
 

 

 


Päivitetty