Tiedotteet 2019

Tälle sivulle on koottu vuonna 2019 julkaistut aluehallintoviraston (AVI) tiedotteet. Alueelliset tiedotteet löydät valitsemalla ylhäältä oikealta Valitse alue -kartasta haluamasi alueen.

Satakunnan ja Varsinais-Suomen nuorten elinolokatsaus 2019 on julkaistu

Lounais-Suomi

Elinolokatsaus kokoaa tietoa ja pohdintaa nuorisopalveluista ja nuorten arjesta sekä lasten, nuorten ja perheiden hyvinvoinnista tilastojen valossa.

Lounais-Suomen aluehallintoviraston julkaisema raportti sisältää aiempien vuosien tapaan osallisuuteen ja syrjäytymiseen liittyviä indikaattoritietoja Satakunnan ja Varsinais-Suomen lapsista, nuorista ja lapsiperheistä. Raportissa on myös teemaosuus, joka käsittelee lasten ja nuorten vapaa-aikaa ja harrastustoimintaa, kuntien lakisääteisiä nuorten ohjaus- ja palveluverkostoja, Ankkuri-mallia, koulutuksen ja työelämän ulkopuolella olevia nuoria (NEET-nuoret) sekä työpajojen ja etsivän nuorisotyön vaikuttavuutta.

Satakunnan ja Varsinais-Suomen nuorten elinolokatsaus 2019 on toteutettu yhteistyössä Lounais-Suomen aluehallintoviraston, Varsinais-Suomen ja Satakunnan nuorisotyön koordinaatioryhmän ja Ajatustalo oy:n kanssa.

Linkki raporttiin: Satakunnan ja Varsinais-Suomen nuorten elinolokatsaus 2019

Lisätietoja:
Nuorisotoimen ylitarkastaja Niclas Risku, p. 0295 018 051, etunimi.sukunimi@avi.fi
Lounais-Suomen AVI


Päivitetty