Tiedotteet 2019

Tälle sivulle on koottu vuonna 2019 julkaistut aluehallintoviraston (AVI) tiedotteet. Alueelliset tiedotteet löydät valitsemalla ylhäältä oikealta Valitse alue -kartasta haluamasi alueen.

Hyvän hinta? Raha, arvot ja priorisointi sosiaali- ja terveydenhuollon päätöksenteossa - keskustelufoorumi 27.11.2019 Varkaudessa

Itä-Suomi

HUOM! TILAISUUS ON PERUTTU.

Sosiaali- ja terveydenhuollon päätöksentekoon kohdistuu jatkuvasti kiristyvää ristivetoa resurssien ja hyvän hoidon ja hoivan välillä. Toisaalla alleviivataan euroja, toisaalla palveluja. On dialogin aika.

Millaista priorisointia päätöksenteossa tarvitaan? Kuka tai mikä johtaa priorisointia? Mistä ja miten löytyy yhteinen maaperä ja suunta? Mikä on hyvän hinta päätöksenteossa ja päättäjälle?

Kohti kirkkaampaa kokonaiskuvaa

Hyvän hinta? on Itä-Suomen kuntapäättäjille, kunta- ja talousjohdolle, sote-johdolle ja muille asiasta kiinnostuneille suunnattu asiantuntija- ja keskustelufoorumi. Foorumi auttaa kirkastamaan talouden, palveluvalikoiman ja päätöksenteon välistä kokonaiskuvaa.

OHJELMA (pdf)

Myös tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleita osallistumaan tilaisuuteen. Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista.

Ilmoittautuminen viimeistään tiistaina 19.11.2019:

https://link.webropolsurveys.com/S/7839739C76AA195F

Foorumin järjestää Itä-Suomen aluehallintovirasto, yhteistyökumppanina Foorumipalvelu Acatemia.

Lisätietoja

  • Sirkka Jakonen, ylijohtaja, p. 029 501 6900, etunimi.sukunimi@avi.fi
    Itä-Suomen aluehallintovirasto
  • Mikael Taylor, fasilitaattori, p. 0050 465 9847, etunimi.sukunimi@acatemia.fi
    Foorumipalvelu Acatemia

Hyvän hinta seminaariesite


Päivitetty