Tiedotteet 2019

Tälle sivulle on koottu vuonna 2019 julkaistut aluehallintoviraston (AVI) tiedotteet. Alueelliset tiedotteet löydät valitsemalla ylhäältä oikealta Valitse alue -kartasta haluamasi alueen.

Annomen Oy:lle myönnettiin päätöksen täytäntöönpanon keskeytys koskien perintätoiminnan harjoittajiin rekisteröitymistä

Aluehallintovirasto on myöntänyt täytäntöönpanon keskeytyksen päätökseen, jossa aluehallintovirasto ei hyväksynyt Annomen Oy:n rekisteröitymistä perintätoiminnan harjoittajien rekisteriin.

Aluehallintovirasto on antanut 25.9.2019 päätöksen, jossa se epäsi Annomen Oy:n merkitsemisen perintätoiminnan harjoittajien rekisteriin. Päätöstä tuli noudattaa ja perintätoiminnan harjoittaminen tuli lopettaa 30.10.2019, ellei muutoksenhakuviranomainen toisin määrää. Aluehallintoviraston aikaisempi tiedote on luettavissa täältä.

Annomen Oy on toimittanut 18.10.2019 aluehallintovirastolle oikaisuvaatimuksen sekä hakemuksen täytäntöönpanon keskeyttämisestä ja kieltämisestä. Aluehallintovirasto on myöntänyt täytäntöönpanon keskeytyksen 30.10.2019. Täytäntöönpanon keskeytys on voimassa siihen saakka, kunnes aluehallintovirasto antaa oikaisuvaatimusta koskevan päätöksen. Aluehallintovirasto määrää päätöksen täytäntöönpanosta oikaisuvaatimusta koskevassa päätöksessään.

 

Lisätietoja:

ylitarkastaja Sinikka Laaksonen
ylitarkastaja Risto Pennanen
etunimi.sukunimi@avi.fi
Aluehallintovirasto


Päivitetty