Lastensuojelun työntekijät koolla Oulussa 25.4.

Pohjois-Suomi

Pohjois-Suomen aluehallintovirasto järjestää lastensuojelun työkokouksen kuntien ja kuntayhtymien lastensuojelun työntekijöille ja heidän esimiehilleen Oulussa 25.4.2018.

Tilaisuudessa alan ammattilaiset saavat uusinta tietoa mm. ammattihenkilölaista, lastensuojelun valvonnasta ja moniammatillisesta tiimityöstä lastensuojelussa.  Luonnollisesti tilaisuus antaa lastensuojelun asiantuntijoille myös mahdollisuuden verkostoitumiseen yhteistyötahojen kanssa.

Tilaisuus on tarkoitettu lastensuojelun sosiaalityöntekijöille ja muille lastensuojelussa työskenteleville ammattihenkilöille sekä kuntien lastensuojelun johtaville viranhaltijoille.

Aluehallintovirasto järjestää lastensuojelun työkokouksia säännöllisesti. Työkokouksien tavoitteena on parantaa sosiaalihuollossa ja lastensuojelussa tehtävän työn laatua. Kokouksissa annetaan ajankohtaista ohjausta ja tietoa lastensuojelun työntekijöille, jonka tarkoituksena on osaltaan myös vähentää aluehallintovirastolle tehtyjä kanteluita ja epäkohtailmoituksia. Samoin tavoitteena on kehittää sosiaalihuollon ja lastensuojelun omavalvontaa kunnissa ja kuntayhtymissä. 

Lisää tietoa tilaisuudesta löytyy aluehallintoviraston nettisivuilta: www.avi.fi: Ajankohtaista – Tapahtumat ja koulutukset -sivulta.


Lisätietoja:
sosiaalihuollon ylitarkastaja Saku Vaskivuo, p. 0295 017 587
sosiaalihuollon ylitarkastaja Merja Isoaho, p. 0295 017 537
etunimi.sukunimi@avi.fi
Pohjois-Suomen AVI


Päivitetty