› Graafinen versio

Ohje ravintoloille (koronavirus)

Aluehallintoviraston ohjeessa on tietoa koronaepidemiaan liittyvistä ravintoloiden toiminnan rajoituksista ja valvonnasta 1.6.2020 alkaen. Ohjeessa annetaan ravintolatoimijoille tarkempia neuvoja siitä, mitä heiltä odotetaan tartuntatautilain ja sen nojalla annetun asetuksen perusteella.

Ohje on tarkoitettu elinkeinonharjoittajien, henkilökunnan ja viranomaisten käytettäväksi. Ohje sisältää tietoa muun muassa ravintolan asiakkaiden ohjeistuksista, asiakaspaikkojen määrästä ja sijoittamisesta sekä ruoka- ja juomatarjoilusta.

Ravintoloiden on tuotettava suunnitelma siitä, miten ne noudattavat aluehallintoviraston antamaa ohjetta koronaviruksen ehkäisemisestä. Ohjeen liitteinä on erillinen ohje suunnitelman tekemiseksi sekä täytettävä suunnitelmapohja.

Päivitetty ohje ja liitteet:

Lisätietoa myös Usein kysytyt kysymykset -sivulla: ravintoloiden toimintaa koskevat rajoitukset 1.6.2020 alkaen

 

Päivitetty