Liikkuva opiskelu -avustukset lukio- ja ammatillisen koulutuksen järjestäjille

 

Valtionavustusten chattipalvelu on auki 2.-6.3.2020 klo 13.-16.15

 

Kehittämisavustuksen tarkoituksena on tukea liikunnallisen toimintakulttuurin muodostumista lukio- ja ammatilliseen koulutukseen. Pyrkimyksenä on, että jokainen opiskelija liikkuu vähintään tunnin päivässä. Avustuksella tuetaan Liikkuva opiskelu -ohjelman toimeenpanoa.

Avustusta voivat hakea lukio- ja ammatillisen koulutuksen järjestäjät. Haku koskee sekä uusia että vuonna 2017 toisen asteen kokeiluun valittuja hankkeita.

Avustukset haetaan sähköisesti aluehallintovirastoista sivulta https://sahkoinenasiointi.ahtp.fi

Avustuksiin voidaan käyttää enintään 2,8 miljoonaa euroa.

Avustusta voidaan myöntää kunnille, kuntayhtymille ja yksityisille koulutuksen järjestäjille lukioihin ja toisen asteen ammatilliseen koulutukseen kohdistuvaan toimintaan. Kehittämisavustusta voi hakea koulutuksen järjestäjälle kokonaisuudessaan tai sen joillekin oppilaitoksille, toimipisteille tai yksiköille.

Hakuaika alkaa 31.1.2020.
Hakuaika päättyy 6.3.2020 klo 16.15.

Hakijoille ilmoitetaan päätöksestä kirjallisesti.

Hankkeeseen liittyvät selvitykset tehdään aluehallintoviraston sähköisessä asiointipalvelussa https://sahkoinenasiointi.ahtp.fi/

Hakuohje:

https://minedu.fi/avustukset/avustus/-/asset_publisher/liikkuva-opiskelu-avustukset-lukio-ja-ammatillisen-koulutuksen-jarjestajille

 


 

Tietoa alueelta

Liikkuva koulu -ohjelman kehittämishankkeisiin yhteensä 800 000 euroa

Pohjois-Suomen aluehallintovirasto on myöntänyt 800 000 euroa avustusta Liikkuva koulu -ohjelman kehittämishankkeisiin lukuvuodelle 2017-18. Perusasteen hankkeisiin myönnettiin avustusta 630 000 euroa ja toisen asteen hankkeisiin 170 000 euroa. Avustusta sai yhteensä 35 hakijaa.

Lue lisää...


Päivitetty

Oikopolut

Alueelliset linkit

Asiasta ei ole alueellista lisätietoa