Yhteystiedot - Lappi

 

Käyntiosoite: Valtakatu 2, Rovaniemi

Postiosoite: PL 8002, 96101 Rovaniemi

Virallinen asiointi: kirjaamo.lappi(at)avi.fi

Puhelinvaihde: 0295 017 300

Aluehallintovirastoon soittaminen maksaa asiakkaalle lankapuhelimesta paikallisverkkomaksun (pvm) ja matkapuhelimesta matkapuhelinmaksun (mpm) verran.

 

Sähköpostiosoitteet

Virallinen asiointi ja neuvonta: kirjaamo.lappi(at)avi.fi
Viestintä: viestinta(at)avi.fi
Henkilöstön sähköpostiosoitteiden muodostuminen: etunimi.sukunimi(at)avi.fi

Käytä suojattua sähköpostiyhteyttä, kun lähetät aineistoa, joka sisältää salassa pidettäviä tai muuten arkaluontoisia asioita: Suojattu sähköposti 

Sähköpostin liitetiedostot enintään 20 Mt
Mikäli asioit AVIin sähköpostin välityksellä, mahdollisten liitetiedostojen enimmäiskoko on 20 megatavua (Mt) yhtä viestiä kohden. Jos liitteet ovat isompia, tulee tiedostokokoa pienentää tai liitteet tulee lähettää useassa eri sähköpostiviestissä. Muistathan, että viestin perillemeno viranomaiselle on lähettäjän vastuulla (Laki sähköisestä asioinnista, 8 §).

 

Laskutusosoite

Lapin aluehallintovirasto käsittelee ja arkistoi ostolaskunsa vain verkkolaskuina. Pyydämme teitä lähettämään laskut verkkolaskuna valtionhallinnon verkkolaskuoperaattorina toimivan OpusCapita Group Oy:n kautta.      

Verkkolaskuosoite/OVT-tunnus: 00370245428436601
Y-tunnus: 0245428-4
Alv-tunnus: FI02454284
Välittäjätunnus (OpusCapita Solutions Oy): E204503.                         

Laskussa on viitetietona mainittava toimintayksikkökoodi ja tilaajan nimi.

Palautamme jatkossa maksamattomina saamamme paperilaskut.

Jos laskutat valtion virastoa eikä sinulla ole järjestelmää verkkolaskun lähetykseen, voit tehdä laskun Postin Verkostopalvelun tai Baswaren Supplier portaalin kautta. Verkkolaskun lähettäminen valtion virastoille on näiden palveluiden kautta maksutonta. www.valtiokonttori.fi/verkkolaskutus löytyy palveluihin liittyvät ohjeet sekä lisätiedot. Palveluiden käyttöönotto edellyttää, että yritykselläsi on y-tunnus. Mikäli laskuttajana sinulla ei ole y-tunnusta, saat verkkolaskun lähettämiseen liittyvät ohjeet asiakasvirastosta tai Valtiokonttorista, sähköposti verkkolaskutus(at)valtiokonttori.fi

Vastaanotamme verkkolaskujen mukana myös sähköisessä muodossa olevia laskuihin liittyviä liitteitä. Liitteiden suositeltava tiedostomuoto on pdf.

Emme vastaanota sähköpostilla lähetettyjä laskuja, koska ne eivät ole verkkolaskuja.

Lisätiedot: talous(at)avi.fi

Päivitetty

Oikopolut

Muualla verkossa