Yhteystiedot - Etelä-Suomi

Etelä-Suomen aluehallintoviraston (AVI) päätoimipaikka sijaitsee Hämeenlinnassa ja toimipaikat Helsingissä ja Kouvolassa. Lisäksi henkilöstöä työskentelee Lappeenrannassa, Lahdessa, Turussa, Tampereella, Porvoossa, Kuopiossa, Mikkelissä, Oulussa ja Vaasassa.

Päätoimipaikan osoite

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Birger Jaarlin katu 15
PL 150, 13101 Hämeenlinna

Puhelinvaihde 0295 016 000

Avoinna ma-pe klo 8.00–16.15

AVIin soittaminen maksaa asiakkaalle lankapuhelimesta paikallisverkkomaksun (pvm) ja matkapuhelimesta matkapuhelinmaksun (mpm) verran.

Sähköpostiosoitteet

Henkilöstön sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi(at)avi.fi

Käytä suojattua sähköpostiyhteyttä, kun lähetät aineistoa, joka sisältää salassa pidettäviä tai muuten arkaluontoisia asioita.  Suojattu sähköposti 

Asian vireilletulon varmistamiseksi suosittelemme käyttämään henkilökohtaisen sähköpostin sijaan asiointiosoitteitamme:

  • Virallinen asiointi ja neuvonta: kirjaamo.etela(at)avi.fi
    Kirjaamo ottaa vastaan viralliset asiakirjat, kirjaa ne asianhallintajärjestelmään ja antaa tietoa asiaa hoitavasta viranomaisesta.
  • Työsuojelu: tyosuojelu.etela(at)avi.fi
  • Ympäristöluvat: ymparistoluvat.etela(at)avi.fi
  • Viestintä: viestinta(at)avi.fi

Sähköpostin liitetiedostot enintään 20 Mt

Mikäli asioit AVIin sähköpostin välityksellä, mahdollisten liitetiedostojen enimmäiskoko on 20 megatavua (Mt) yhtä viestiä kohden. Jos liitteet ovat isompia, tulee tiedostokokoa pienentää tai liitteet tulee lähettää useassa eri sähköpostiviestissä. Muistathan, että viestin perillemeno viranomaiselle on lähettäjän vastuulla (Laki sähköisestä asioinnista, 8 §).

Päivitetty

Oikopolut