Asioi verkossa

Sähköisen asioinnin mahdollisuudet valtion hallinnossa lisääntyvät koko ajan. Osa aluehallintovirastojen lomakkeista on mahdollista täyttää, tallentaa ja lähettää sähköisesti. Sähköinen lomakkeen lähettäminen edellyttää sähköistä allekirjoitusta ao. lomakkeessa.
 

* Länsi-ja Sisä-Suomen aluehallintovirastossa CHAT-palvelukokeilu terveydenhuollon yrittäjille

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston (Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan) toimialueen terveydenhuollon yrittäjiä palvellaan chat-palvelulla yksityisen terveydenhuollon toimintakertomukseen liittyvissä kysymyksissä.

Chatissa asiakkaita palvellaan arkipäivisin 12. - 23.2. klo 12 - 14. Muuna aikana voit jättää viestin chatin kautta. Vastaamme viesteihin mahdollisimman pian.

Chatissa asiakas asioi lähtökohtaisesti anonyymisti, mutta halutessaan hän voi kertoa yhteystietonsa ja saada mahdollisia tarkennuksia esittämiinsä kysymyksiin sähköpostitse.

Chat-palvelun lisäksi Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto palvelee toimintakertomusasioissa myös sähköpostitse osoitteessa ammatinharjoittajat.lansi@avi.fi.

Linkki Chat-palvelusivulle

****

Aluehallinnon asiointipalvelu

Aluehallinnon asiointipalvelu (https://sahkoinenasiointi.ahtp.fi) käsittää ympäristöasioiden lupapalvelun sekä kirjasto-, liikunta- ja nuorisotoimen valtionavustusten hakupalvelun. Palvelussa voit hoitaa asioita yrityksen/yhteisön nimissä tai yksityishenkilönä.

Uudessa hakujärjestelmässä hakijat kirjautuvat järjestelmään omilla tunnuksillaan (esim. verkkopankki tai mobiilivarmenne) ja laativat hakemuksen sähköisesti organisaationsa puolesta. Kun hakemus on valmis ja lähetetty virastolle, kirjautuu se välittömästi saapuneeksi. Erikseen paperilla tai sähköpostilla toimitettua hakemusta ei tarvita.

Lomakkeet

Lomakkeet -osiosta pääset aluehallintoviraston lomakkeisiin.

Päivitetty
Tulosta Tulosta
Jaa

Oikopolut