Asioi verkossa

Sähköisen asioinnin mahdollisuudet valtion hallinnossa lisääntyvät koko ajan. Osa aluehallintovirastojen lomakkeista on mahdollista täyttää, tallentaa ja lähettää sähköisesti. Sähköinen lomakkeen lähettäminen edellyttää sähköistä allekirjoitusta ao. lomakkeessa.

Aluehallinnon asiointipalvelu (https://sahkoinenasiointi.ahtp.fi) käsittää ympäristöasioiden lupapalvelun sekä kirjasto-, liikunta- ja nuorisotoimen valtionavustusten hakupalvelun. Palvelussa voit hoitaa asioita yrityksen/yhteisön nimissä tai yksityishenkilönä.

Lomakkeet -osiosta pääset AVIn lomakkeisiin, jotka löytyvät suomi.fi, yrityssuomi.fi ja ymparisto.fi -verkkopalveluista.

CHAT-palvelukokeilu

Tämän syksyn etsivän nuorisotyön ja kirjastotoimen valtionavustusten haussa kokeillaan chat-palvelua asiakkaiden auttamisessa.

Chatissa asiakkaita palvellaan kirjastotoimen osalta 16.10.-31.10. klo 13-16 ja
etsivän nuorisotyön osalta 23.10-31.10. klo 13-16.
Muuna aikana voit jättää viestin chatin kautta. Vastaamme viesteihin mahdollisimman pian.

AVIt ovat ottaneet käyttöön sähköisen valtionavustusten hakujärjestelmän kirjasto-, liikunta- ja nuorisotoimen valtionavusten haussa Aluehallinnon asiointipalvelu ja chat-kokeilun tavoitteena on tukea asiakkaita hakemusten laadinnassa uudessa asiointipalvelussa. Toinen tavoite on kokeilla, onko tämän tyyppisellä palvelulla kysyntää ja minkälaisia kysymyksiä chatin kautta tulee. Jos kokeilu osoittautuu onnistuneeksi, niin chatin käyttöä voidaan laajentaa ja vakinaistaa valtionavustusten hakemisessa.

Päivitetty
Tulosta Tulosta
Jaa