Ajankohtaista

Tälle sivulle on koottu aluehallintovirastojen (AVI) uusimmat tiedotteet, uutiset ja uutiskirjeet sekä julkaisut. Alueelliset tiedotteet, uutiset ja uutiskirjeet sekä julkaisut löydät valitsemalla ylhäältä oikealta Valitse alue -kartasta haluamasi alueen.

Muuta ajankohtaista alueelta

Tilaisuus on osallistujille maksuton. Ruokailu- ja matkakustannuksista vastaavat osallistujat itse. Maukasta lounasta tarjotaan muun muassa Virastotalon Aitiopaikka-lounasravintolassa
Lounais-Suomen aluehallintovirasto: sosiaalihuollon ylitarkastaja Marjo Henrichson ja sosiaalihuollon ylitarkastaja Nina Siro-Södergård, etunimi.sukunimi(at)avi.fi / Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto: ylitarkastaja Lilli Autti, etunimi.sukunimi(at)valvira.fi

Yhdessä parempaa! -koulutuspäivä

Ikääntyvien osallisuus – palvelujen kehittäminen – valvonta

Aika: keskiviikko 8.11.2017 klo 8.15 alkaen (itse tilaisuus alkaa kl 9)

Tilaisuus on tarkoitettu vanhustenhuollon palveluja tuottavien ja järjestävien julkisten ja yksityisten toimijoiden esimiehille, omavalvonnan, asiakas- ja potilasturvallisuuden ja laadunhallinnan vastuuhenkilöille sekä luottamushenkilöille.

Kutsu ja ohjelma

Huomioitavaa: Virastotalon ympäristössä on maksutonta ja maksullista pysäköintitilaa, mutta alue on valitettavan ruuhkainen. Pysäköintiä varten kannattaa varata ylimääräistä aikaa tai suosia julkisia kulkuneuvoja.

Tilaisuuden materiaalit:

 

Lämpimästi tervetuloa!

 


../common/calendar Alkupäivämäärä: 8.11.2017