Tiedotteet 2019

Tälle sivulle on koottu vuonna 2019 julkaistut aluehallintoviraston (AVI) tiedotteet. Alueelliset tiedotteet löydät valitsemalla ylhäältä oikealta Valitse alue -kartasta haluamasi alueen.

Tiedotteet 2019

Satu Koskela on nimitetty aluehallintovirastojen hallinto- ja kehittämispalvelut ‑vastuualueen hallintojohtajaksi

Satu Koskela.

 

Kunta- ja omistajaohjausministeri Sirpa Paatero nimitti 4.7.2019 valtiotieteen maisteri Satu Koskelan aluehallintovirastojen hallinto- ja kehittämispalvelut ‑vastuualueen päällikön, hallintojohtajan virkaan viiden vuoden määräajaksi 1.8.2019 lukien.

Satu Koskela on työskennellyt peruspalvelut, oikeusturva ja luvat -vastuualueen johtajana Etelä-Suomen aluehallintovirastossa vuosina 2013-2017. Lisäksi hän on ollut Valtion lupa- ja valvontaviraston toimeenpanohankkeen hankejohtajana valtiovarainministeriössä vuodesta 2018 toukokuuhun 2019. Hänen tehtäviinsä Luova-hankkeen hankejohtajana kuuluivat valmistelukokonaisuuden johtaminen sekä viraston organisoitumisen, ohjauksen ja johtamisen valmistelu. Koskela on työskennellyt myös hankejohtajana sote-järjestämistoimintojen suunnittelutehtävissä Uudenmaan liitossa vuosina 2017-2018.

Etelä-Suomen aluehallintovirastoon perustettiin 1.3.2015 aluehallintovirastojen hallinto- ja kehittämispalvelut -vastuualue, jonka toimialueena on koko maa Ahvenanmaan maakuntaa lukuun ottamatta. Hallintojohtaja toimii aluehallintovirastojen hallinto- ja kehittämispalvelut ‑vastuualueen päällikkönä. Hallintojohtajan virka tuli haettavaksi, kun edellinen määräaikainen nimitys hallintojohtajan virkaan olisi päättynyt 31.7.2019. Hallintojohtajan virkaa haki yhteensä 47 henkilöä.

 


Päivitetty