Tiedotteet 2019

Tälle sivulle on koottu vuonna 2019 julkaistut aluehallintoviraston (AVI) tiedotteet. Alueelliset tiedotteet löydät valitsemalla ylhäältä oikealta Valitse alue -kartasta haluamasi alueen.

Tiedotteet 2019

Mitä nuorille kuuluu pohjanmaille? -yleisötilaisuus eduskuntavaaliehdokkaille etsivästä nuorisotyöstä ja nuorten työpajatoiminnasta

Länsi- ja Sisä-Suomi

Mitä etsivä nuorisotyö ja nuorten työpajatoiminta ovat? Miten ne auttavat nuoria eteenpäin elämänpolulla? 

Maanantaina 18.3.2019 on asiasta tarjolla tietoa Rytmikorjaamolla. Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston nuorisotoimi on kutsunut Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueella työskentelviä etsiviä nuorisotyöntekijöitä, esimiehiä sekä työpajatoimijoita kertomaan aiheesta Vaasan vaalipiirin eduskuntavaaliehdokkaille. Mukaan on ilmoittautunut 14 eduskuntavaaliehdokasta ja 34 etsivän nuorisotyön ja työpajatoiminnan toimijaa.

Tilaisuudessa tuodaan esiin alueellisia haasteita ja onnistumisia etsivän nuorisotyön ja nuorten työpajatoiminnan näkökulmasta. Samalla pohditaan miten etsivässä nuorisotyössä ja nuorten työpajatoiminnassa nähdään palvelujen saavutettavuus ja toimivuus? Mitä voisimme tehdä paremmin? Ja mihin tulevaisuudessa kannattaisi panostaa?

Juontajana tilaisuudessa toimii etsivä nuorisotyöntekijä Jaakko Lehtolainen. Puheenvuoroja pitävät etsivän nuorisotyön ja työpajatoiminnan alueelliset koordinaattorit sekä Valtakunnallisen työpajayhdistyksen asiantuntijat. Tilaisuudessa kuullaan myös kolmen nuoren tarina.

Tilaisuus on Seinäjoen Rytmikorjaamolla klo 12 – 15, Vaasantie 11, Seinäjoki.

Median on tervetullut tilaisuuteen.

Tilastotietoa nuorisotoimesta
 

Lisätietoja:
Annika Kattilakoski, nuorisotoimen ylitarkastaja, puh. 0295 018 817
Länsi- ja Sisä-Suomen AVI
etunimi.sukunimi@avi.fi


Päivitetty

lomakkeet