Uutiset ja uutiskirjeet 2020

Osa aluehallintovirastoista (AVI) julkaisee uutisia ja uutiskirjeitä. Tälle sivulle on koottu vuoden 2020 aluhallintovirastojen uutiset ja uutiskirjeet. Alueelliset uutiset ja uutiskirjeet löydät valitsemalla ylhäältä oikealta Valitse alue -kartasta haluamasi alueen.

Näytetään tulokset 1 - 20 / 29
Merkintöjä per sivu 20
of 2

Tietoa alueelta

Itä-Suomen AVIn uutiskirje 2/2020

Kiitosten kera kaunista ja turvallista kesän aikaa!

Koronapandemia on tällä hetkellä saatu kohtuullisen hyvin hallintaan Suomessa ja erityisen hyvin meillä Itä-Suomessa. Taudin leviämisen estämiseksi asetettuja rajoitustoimia on voitu keventää, toimintoja sekä palveluja on käynnistetty uudelleen asteittain. Koulujen tilat avattiin ja oppilaat palasivat lähiopetukseen lukuvuoden viimeisiksi viikoiksi, ja ravintolatkin on voitu rajoituksin avata kesäkuun alusta.

Aluehallintovirastojen kokoontumisrajoitusmääräyksiä höllennettiin kesäkuuksi, ja heinäkuun tilanne arvioidaan myöhemmin kuluvan kuun aikana. Aluehallintovirastot ovat tehneet kokoontumisrajoituspäätökset hallituksen ja THL:n suosituksiin nojautuen mutta jokainen itsenäisesti. Arvioiden pohjana on ollut epidemiologinen tieto viruksen leviämisestä ja toimenpiteiden välttämättömyyden ja oikeasuhtaisuuden oikeudellinen arvio. Päätökset on luonnollisesti jouduttu tekemään aina sen hetkisellä tiedolla.

Lue lisää uutiskirjeestämme 2/2020


Päivitetty