Tiedotteet 2018

Tälle sivulle on koottu vuonna 2018 julkaistut aluehallintoviraston (AVI) tiedotteet. Alueelliset tiedotteet löydät valitsemalla ylhäältä oikealta Valitse alue -kartasta haluamasi alueen.

Tiedotteet 2018

Itä-Suomen alueellinen maanpuolustuskurssi alkaa maanantaina 19.3.2018 Kuopiossa

Itä-Suomi

Itä-Suomen aluehallintovirasto järjestää yhteistyössä Kainuun prikaatin ja Pohjois-Savon aluetoimiston kanssa Itä-Suomen alueellisen maanpuolustuksen peruskurssin nro 33 Kuopiossa Pelastusopistolla 19. - 23.3.2018. Kurssille osallistuu noin 65 henkilöä.

Kurssin tavoitteena on antaa osanottajille yleiskuva Suomen ulko-, turvallisuus- ja puolustuspolitiikasta sekä perehdyttää heidät kokonaisvarautumisen eri alojen yleisiin ja alueellisiin tehtäviin, valmiuteen ja ajankohtaisiin näkymiin sekä erityisesti Pohjois-Savon maanpuolustus- ja varautumiskysymyksiin. Tavoitteena on myös edistää kurssilla edustettujen tahojen yhteistoimintaa.

Kurssin käytännön järjestelyistä vastaavat aluehallintoviraston pelastustoimi ja varautuminen -vastuualue sekä Pohjois-Savon aluetoimisto. Kurssin johtavat Itä-Suomen aluehallintoviraston ylijohtaja Sirkka Jakonen sekä Kainuun prikaatin apulaiskomentaja, eversti Kaarle Törrönen.

Lisätietoja
pelastusylitarkastaja Kullervo Lehikoinen, p. 0295 016 884, etunimi.sukunimi@avi.fi
majuri Kari Palonen, p. 0299 435 005, etunimi.sukunimi@mil.fi


Päivitetty