Uutiset ja uutiskirjeet 2020

Osa aluehallintovirastoista (AVI) julkaisee uutisia ja uutiskirjeitä. Tälle sivulle on koottu vuoden 2020 aluhallintovirastojen uutiset ja uutiskirjeet. Alueelliset uutiset ja uutiskirjeet löydät valitsemalla ylhäältä oikealta Valitse alue -kartasta haluamasi alueen.

Näytetään tulokset 1 - 20 / 29
Merkintöjä per sivu 20
of 2

Tietoa alueelta

Aluehallintovirastojen päätökset kesän tapahtumiin tulossa toukokuussa

Aluehallintovirastot tekevät toukokuun aikana päätöksiä kesän yleisötilaisuuksien kokoontumisrajoituksista. Rajoitusten avulla pyritään estämään koronaviruksen leviämistä Suomessa.

Odotuksia on paljon. Aluehallintovirastojen määräämät kokoontumisrajoitukset ja niihin liittyvät käytännön tulkinnat ovat kuitenkin yleisluonteisia, koska erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien kirjo on laaja.

Emme ota määräyksissämme kantaa jokaiseen yksittäiseen tapahtumaan, mutta julkaisemme määräyksiimme liittyviä tulkintoja verkkosivujemme usein kysytyissä kysymyksissä. Tulkintamme voivat tukea tapahtumajärjestäjän päätöksentekoa. Pääsääntöisesti kunkin tapahtumajärjestäjän tai toimijan pitää silti itse arvioida, miten se voi huomioida hygieniasuositukset ja 1.6. alkaen voimaan tulevat määräykset  omassa toiminnassaan ja toteuttaa toiminnan, tilaisuudet ja tapahtumat niin, että tautitilanne ei pahene.

Korostamme jokaisen toimijan ja kansalaisen omaa vastuuta noudattaa viranomaisten määräyksiä, ohjeita ja suosituksia omassa toiminnassaan ja siten omalta osaltaan ehkäistä koronaviruksen leviämistä.

Usein kysytyt kysymykset – Koronavirus COVID-19


Päivitetty