Nyheter och nyhetsbrev 2020

Här på den här sidan listar regionförvaltningsverket nyheter och nyhetsbrev 2020. De nyheter och nyhetsbrev som gäller en viss region syns när man väljer region genom att trycka på Välj område upp till höger på sidan.

 

Regionförvaltningsverkets webbplats rfv.fi förnyas i början av september 2020

Vi jobbar som bäst med en webbplatsreform av rfv.fi och kommer i september 2020 att publicera helt nya webbsidor. Utgångspunkten för webbplatsreformen är att sidorna ska vara klara och tydliga, lättförstådda och kundorienterade. Webbplatsen stöder kunderna att självständigt och smidigt uträtta ärenden elektroniskt. Målet är att kunderna enkelt ska hitta den information de behöver. Vi har dessutom satsat på en bra sökfunktion.

En essentiell princip är god digital tillgänglighet och webbtillgängligheten beaktas på ett omfattande sätt både tekniskt och vad gäller innehållsproduktionen. Vårt mål är att alla enkelt ska kunna använda de nya webbsidorna. På våra nya sidor publicerar vi dessutom ett omfattande tillgänglighetsutlåtande enligt lagen om digitala tjänster. Eftersom de nya webbsidorna snart är klara publicerar vi inte tillgänglighetsutlåtandet på våra nuvarande webbsidor. Vi besvarar emellertid gärna frågor om den nuvarande webbplatsens tillgänglighet.

 


Uppdaterad