› Tillbaka till den grafiska version

Nyheter och nyhetsbrev 2018

Här på den här sidan listar regionförvaltningsverket nyheter och nyhetsbrev 2018. De nyheter och nyhetsbrev som gäller en viss region syns när man väljer region genom att trycka på Välj område upp till höger på sidan.

Kom med och utveckla Statens tillstånds- och tillsynsmyndighet så att den passar dina behov - delta i brainstormingen på webben senast 13 maj

Nya Statens tillstånds och tillsynsmyndighet Luova inleder sin verksamhet 1 januari 2020 – nu bjuder vi in Luovas kunder och intressentgrupper i utvecklingen av det nya ämbetsverket!

Det är enkelt att delta: kom med i brainstormingen på webben som tar cirka 15 minuter av din tid. Vi vill föra en gemensam dialog nu när vi håller på att bereda framtidens praxis och roller. I den här brainstormingen fokuserar vi på Luovas tjänster – berätta vad som är viktigt för dig i Luovas tjänster och sätt att uträtta ärenden.

Vi utnyttjar brainstormingens resultat för att utveckla Luovas kundservicehelhet, såsom webbtjänsterna. Via brainstormingen kan du även anmäla dig till den kommande planeringen av Luova och dess tjänster.

Delta i brainstormingen på webben senast 13 maj här.

Läs mer: Statens tillstånds- och tillsynsmyndighet (Luova)

 

Följ Luova på Twitter: #Luova #yhdessäuutta #viskaparnytt


Uppdaterad