Riksomfattande kalender

« Tillbaka

Nuorisorikollisuuden tausta, ennaltaehkäisy ja siihen puuttuminen poikkihallinnollisesti – miniseminaarisarja rantautuu Rovaniemelle!

Starttid :
2019-12-12 12:00
Sluttid :
2019-12-12 16:00
Platsen :
Lapin aluehallintovirasto, Juhlasali, Valtakatu 2, Rovaniemi
Beskrivning

Lapin poliisilaitos ja Lapin aluehallintovirasto järjestävät yhteistyössä useiden muiden toimijoiden kanssa tilaisuuden, jossa perehdytään nuorisorikollisuuden taustatekijöihin, ennalta estävään toimintaan ja rikolliseen toimintaan puuttumiseen.

Nuorten rikosoirehdinta ja syrjäytyminen on mahdollista ennalta ehkäistä ja katkaista, kun teemme yhdessä töitä sen eteen poikkitieteellisesti. Tilaisuudessa on mahdollista kuulla valtakunnallisesti ja paikallisesti kiinnostavilta alan tutkijoilta ja tekijöiltä lyhyet puheenvuorot teemalla ”ennalta ehkäisevästi, riskiehkäisevästi ja korjaavasti”.

Tule mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan eri alojen asiantuntijoiden ja ammattilaisten kanssa!

Tilaisuus on osallistujille maksuton. Osallistujat vastaavat kuitenkin itse matka-, majoitus- ja ruokailukustannuksistaan.

Kutsu ja ohjelma (pdf, 100 kt)

Koulutusmateriaalit:

Ilmoittautuminen oheisen linkin kautta viimeistään 5.12.2019
https://link.webropolsurveys.com/S/8363EB2965791FB5

Tilaisuuteen voi osallistua myös Skypen välityksellä. Skype-yhteyteen ilmoittautuneille lähetään ilmoittautumislinkki sähköpostilla viimeistään 11.12.

Osallistujille ei lähetetä erikseen kutsua tilaisuuteen. Jos tilaisuus peruuntuu, siitä ilmoitetaan erikseen. Tilaisuuden yhteyshenkilönä toimii suunnittelija Marketta Enbuska: marketta.enbuska@avi.fi.

Tervetuloa!

Opetustoimen ylitarkastaja Petri Mäkelä, puh. 0295 017 068, petri.mäkelä@avi.fi
Ämnesområden: Opetus Regionen: Lappland

Nuorisorikollisuuden tausta, ennaltaehkäisy ja siihen puuttuminen poikkihallinnollisesti – miniseminaarisarja rantautuu Rovaniemelle!

Uppdaterad