Riksomfattande kalender

« Tillbaka

Leikin lumoa ja vuorovaikutuksen voimaa – vasuperustainen kehittäminen perhepäivähoidossa, TAMPERE

Starttid :
2019-12-14 09:30
Sluttid :
2019-12-14 15:30
Platsen :
TAMPERE, Metso, Tampereen pääkirjasto, Pirkankatu 2, 33101 Tampere
Beskrivning

Kouluttajana on lastentarhanopettaja, kasvatustieteen maisteri Elina Kataja. Kataja toimii Hämeenlinnan kaupungin varhaiskasvatuksen suunnittelijana ja on ollut mukana laatimassa Opetushallituksen perhepäivähoidon tukimateriaaleja.

Perhepäivähoidon koulutustilaisuudessa keskiössä on vahvistaa perhepäivähoitajien osaamista perhepäivähoidon vasuperustaisessa kehittämisessä. Koulutuksessa tarkastellaan käytännönläheisesti osallisuuden, leikin ja toimintakulttuurin kehittämisen keskeisiä kysymyksiä perhepäivähoidon toimintakulttuurissa. Perhepäivähoitaja on varhaiskasvatuksen vahva ammattilainen ja oman työnsä aktiivinen kehittäjä, joten koulutuspäivän aikana jaetaan näkökulmia suunnitteluun, pedagogiseen dokumentointiin, arviointiin, kehittämiseen sekä johtamiseen.

KOULUTUSKIRJE

Kohderyhmä

Kunnalliset ja yksityiset perhepäivähoitajat, esimiehet, yksityistä perhepäivähoitoa valvovat virkamiehet kunnissa ja muut asiasta kiinnostuneet.

Sitovat ilmoittautumiset oheisen linkin kautta 4.12.2019 mennessä

Tilaisuuteen otetaan 150 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

TERVETULOA!

Osallistujat vastaavat itse matka-, ruokailu-, majoitus- yms. kuluistaan.
Ylitarkastajat Taru Terho, puh. 0295 018 814, taru.terho@avi.fi Mirja Kivikangas puh. 0295 018 669, mirja.kivikangas@avi.fi
Ämnesområden: Opetus Regionen: Västra och inre Finland Pressmeddelanden: Bildning Liiteaiheet: Opetus Liitealueet: Länsi- ja Sisä-Suomi

Leikin lumoa ja vuorovaikutuksen voimaa – vasuperustainen kehittäminen perhepäivähoidossa, TAMPERE

Uppdaterad