Riksomfattande kalender

« Tillbaka

LOGBOOK -koulutus, Oulu PERUUNTUNUT

Starttid :
2019-10-29 09:00
Sluttid :
2019-10-29 15:30
Platsen :
Pohjois-Suomen aluehallintoviraston Lääninsali, Linnankatu 3, Oulu
Beskrivning

Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan nuorisotyöntekijöille

 

LOGBOOK -koulutus 29.10.2019

HUOM! KOULUTUS ON PERUUNTUNUT!

Koulutustilaisuus on valitettavasti peruttu: Logbook -järjestelmän kehittäminen on vielä sen verran kesken, että koulutuksen järjestäminen tässä vaiheessa olisi ennenaikaista. Pahoittelemme tilannetta. Kanuunan uutiskirje aiheesta: https://www.nuorisokanuuna.fi/artikkelit/logbookin-soveltuvuus-arvioidaan-uudestaan

Ystävällisin terveisin, 
Pohjois-Suomen aluehallintovirasto
Opetus- ja kulttuuritoimi

Kunnallisen nuorisotyön osaamiskeskus Kanuuna ja Pohjois-Suomen aluehallintoviraston nuorisotoimi järjestävät yhdessä Logbook-koulutuksen Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan alueen nuorisotyöntekijöille Pohjois-Suomen aluehallintoviraston Lääninsalissa, Linnankatu 3, Oulu.

Logbook on helppokäyttöinen sähköisen dokumentoinnin työkalu, jonka avulla kerätään määrällistä ja laadullista tietoa nuorisotyöstä. Tietoa voidaan hyödyntää valtakunnallisella tai paikallisella tasolla esimerkiksi silloin, kun työn tärkeyttä ja vaikuttavuutta pitää perustella päättäjille. Kanuunan kautta kaikki nuorisotoimet saavat työkalun käyttöönsä maksutta sitoutumalla sen käyttöehtoihin.

Tilaisuus on osallistujille maksuton. Pohjois-Suomen aluehallintovirasto tarjoaa osallistujille kahvitukset. Osallistujat vastaavat itse matkakustannuksista.

Kutsu ja ohjelma

 

Jani Hoviaro, Suunnittelija, Kunnallisen nuorisotyön osaamiskeskus Kanuuna

Kirsi-Marja Stewart, Nuorisotoimen ylitarkastaja, Pohjois-Suomen aluehallintovirasto

0
Regionen: Norra Finland

LOGBOOK -koulutus, Oulu PERUUNTUNUT

Uppdaterad