Riksomfattande kalender

« Tillbaka

PERUTTU! SUKUPUOLISENSITIIVISYYS JA TASA-ARVON EDISTÄMINEN VARHAISKASVATUKSESSA, KAUSTINEN

Starttid :
2019-10-24 09:00
Sluttid :
2019-10-24 15:45
Platsen :
Kansantaiteenkeskus , Jyväskyläntie 3, 69600 Kaustinen
Beskrivning

TILAISUUS PERUTTU!

 

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto järjestää viisi samansisältöis-tä Sukupuolisensitiivisyys ja tasa-arvon edistäminen varhaiskasvatuksessa -koulutustilaisuutta.

Sukupuolisensitiivisyys ja tasa-arvon edistäminen nousevat esiin tärkeinä teemoina varhaiskasvatusta ohjaavissa laeissa ja asiakirjoissa. Koulutuksessa käydään läpi tutkimuksiin perustuen varhaiskasvatuksen arjen keskeisiä näkökulmia tasa-arvoon. Opit ymmärtämään, mitä suku-puolisensitiivisyys tarkoittaa leikeissä ja leikin ohjauksessa, oppimisympäristöissä, ryhmätoiminnassa ja kohtaamisissa niin lasten kuin aikuistenkin kanssa. Koulutuksessa perehdytään myös toiminnalliseen tasa-arvosuunnitteluun konkreettisesti sen kautta, miten tasa-arvo saadaan suunnitelmalliseksi osaksi oman työyhteisön arkea.

Koulutus tukee Varhaiskasvatussuunnitelman perusteiden toimeenpanoa ja lapsen yksilöllistä kohtaamista. Koulutus antaa konkreettisia menetelmiä havainnoida ja suunnitella arkea tasa-arvon näkökulmasta. Kouluttajana toimii Nea Alasaari, Tasa-arvoinen varhaiskasvatus -hankkeen projektipäällikkö.

Koulutus on tarkoitettu varhaiskasvatuksen henkilöstölle. Koulutukseen ovat tervetulleita myös kaikki muut asiasta kiinnostuneet. 

Kouluttajana toimii Nea Alasaari, projektipäällikkö, Tasa-arvoinen varhaiskasvatus -hanke

KOULUTUSKIRJE

Sitovat ilmoittautumiset oheisen linkin kautta:

Kaustinen 24.10.2019, viimeistään 11.10.2019:

TERVETULOA!

Osallistujat vastaavat itse matka-, ruokailu-, majoitus- yms. kuluistaan.
Ylitarkastaja Taru Terho, puh. 0295 018 814, sähköposti taru.terho(at)avi.fi
Ämnesområden: Opetus Perhe- ja sosiaalipalvelut Regionen: Norra Finland Lappland Södra Finland Sydvästra Finland Västra och inre Finland Pressmeddelanden: Bildning Familje- och socialservice Liiteaiheet: Opetus Perhe- ja sosiaalipalvelut Liitealueet: Länsi- ja Sisä-Suomi

PERUTTU! SUKUPUOLISENSITIIVISYYS JA TASA-ARVON EDISTÄMINEN VARHAISKASVATUKSESSA, KAUSTINEN

Uppdaterad